spot_img
AcasăComunicateMi Smart Band 6, cel mai popular produs din gama wearable Xiaomi,...


Mi Smart Band 6, cel mai popular produs din gama wearable Xiaomi, este disponibil în România

Xiaomi, lider în tehnologie globală, lansează pe piața din România dispozitivul Mi Smart Band 6, dezvoltat pe strategia Smartphone x AIoT, ultima versiune a celui mai bine vândut produs din gama wearable, atât în China, cât și în piețele globale. Astfel, Xiaomi își sprijină utilizatorii să fie cu un pas în față în adoptarea unui stil de viață activ și îmbunătățirea performanțelor personale.

Mi Smart Band 6 va fi disponibil în rețeaua partenerilor oficiali Xiaomi, începând de la prețul recomandat de vânzare de 219.99 lei. 

Mi Smart Band 6 va beneficia de un discount de 10% la lansare și poate fi achiziționat la prețul recomandat de 199.99 lei, în perioada 23-28 aprilie. Oferta este disponibilă pe mi-home.ro, în Mi Store (Mega Mall București, nivel -1), dar și în magazinele partenerilor oficiali eMAG, Altex, Flanco și PC Garage.

Mi Smart Band 6: Un pas în față

Ca lider mondial pe segmentul wearable de smart band1-uri, Xiaomi continuă să ofere produse uimitoare, în continuă dezvoltare, și să se mențină în fruntea unei industrii care se schimbă în permanență. Ultimul dispozitiv lansat de Xiaomi în seria Mi Smart Band pornește de la aceste premise. Cele mai inovative specificații sunt: 

Display-ul Full Screen Touch de 1.56’’: Dezvoltat pe baza stilului funcțional al modelelor anterioare atât de populare, noul Mi Smart Band 6 a primit un upgrade important al ecranului, care este acum AMOLED și are o dimensiune de 1.56’’. Cu o formă unică și adaptat perfect pentru alergare, ecranul oferă o rezoluție clară de 326 pixeli per inch și are o suprafață mai mare cu aproximativ 50% față de modelul anterior2. Astfel, în timpul antrenamentelor, utilizatorii își pot verifica mai ușor și mai rapid indicii de performanță și notificările. De asemenea, ecranul poate fi personalizat cu peste 60 de teme diferite.  

Moduri de antrenament extinse: Mi Smart Band 6 oferă de două ori mai multe opțiuni pentru fitness și are nu mai puțin de 30 de tipuri de exerciții. Utilizatorii se vor bucura mai mult de antrenamentele de la sală, fie că sunt intense sau ușoare, pot încerca diferite sporturi sau pot chiar să-l folosească în timpul activităților amuzante, precum zumba sau street dance. De asemenea, dispozitivul detectează automat 6 activități uzuale de fitness, pentru o monitorizare cât mai exactă a indicilor de performanță și înregistrarea acestora pe mai multe zile. 

Funcții de monitorizare a sănătății: Mi Smart Band 6 le oferă utilizatorilor detalii zilnice despre sănătatea lor. Noul model are funcție de măsurare a nivelului de oxigen din sânge (SpO2)3, monitorizează exact ritmul cardiac, dar și ciclurile de somn, inclusiv cele de tip REM, sau calitatea respirației din timpul somnului. Produsul are și o funcție de monitorizare a nivelului de stres, dar și o funcție prin care utilizatorii sunt învățați să își regleze respirația, acoperind astfel toate detaliile legate de sănătate și stil de viață.      

Mi Smart Band 6 este partenerul perfect pentru antrenamente. Bateria sa rezistă 14 zile cu o singură încărcare4 și se alimentează printr-un suport magnetic. Rezistent la apă până la 5 ATM, Mi Smart Band 6 poate fi utilizat și în bazin, la scufundări sau în timpul dușului. Dispozitivul are o curea ușoară și confortabilă, disponibilă în șase culori diferite5.  

Imaginile produsului sunt disponibile aici: Mi Smart Band 6.

One pager: Mi Smart Band 6.

1Sursa: Estimările Canalys pe segmentul Wearable Band, categoria basic band, T4 2020. 

2Mărimea ecranului Mi Smart Band 6 este cu aproximativ 50% mai mare în comparație cu Mi Smart Band 5. Date obținute din laboratoarele Huami.

3Funcția SpO2 nu ar trebui să fie folosită în scopuri medicale. Toate datele și monitorizările ar trebui folosite doar ca parametrii personali.

4Testat în laboratoarele Huami, rezultatele actuale ar putea varia.

5Disponibilitatea poate varia în funcție de piață.













RELATED ARTICLES