spot_img
AcasăEconomieMinisterul Transporturilor, Metrorex şi Primăria Sectorului 4 au semnat un protocol pentru...


Ministerul Transporturilor, Metrorex şi Primăria Sectorului 4 au semnat un protocol pentru o staţie de metrou

Ministerul Transporturilor, Metrorex şi Primăria Sectorului 4 au semnat, marţi, un protocol cu privire la construirea unei staţii de metrou la nivel suprateran, situată între staţia de metrou Berceni şi Şoseaua de Centură. Valoarea estimată a proiectului este de aproximativ 146 de milioane de lei (30,7 milioane euro), fără TVA, potrivit News.ro.

În septembrie, Primăria Sectorului 4 a anunţat că va continua investiţiile strategice în infrastructură, fiind publicat, în noul sistem de achiziţii publice – SICAP, anunţul privind elaborarea ”proiectului tehnic şi execuţie lucrări pentru edificarea unei statii de metrou la nivel suprateran situată între staţia de metrou Berceni şi Şoseaua de Centură”.

Proiectul se va realiza în continuarea Magistralei 2 de metrou, Pipera – Berceni, utilizând şi terenul aferent liniei de probă şi legătura reţelei de metrou cu staţia CF Popeşti.

În plus, Primăria va asigura şi toate operaţiunile care derivă din gestionarea surselor de finanţare, proiectarea şi construirea staţiei, împreună cu toată infrastructura necesară acesteia.RELATED ARTICLES