Oracle a încasat 9,2 miliarde de dolari în primul trimestru al anului fiscal 2020

0
34
Încasările totale ale gigantului american Oracle au fost de 9,2 miliarde de dolari în primul trimestru din anul fiscal 2020, uşor mai ridicate în dolari, şi cu până la 2% mai mari în moneda constantă comparativ cu perioada similară a anului anterior, potrivit News.ro.
Veniturile din Cloud Services şi License Support au fost de 6,8 miliarde de dolari, în timp ce încasările Cloud License şi On-Premise License au fost de 812 milioane de dolari.
„Serviciile noastre de cloud ERP care includ atât Fusion ERP, cât şi NetSuite ERP, au înregistrat o creştere de 33% în trimestrul 1. În prezent avem peste 6.500 de clienţi Fusion ERP şi peste 18.000 de clienţi NetSuite ERP. Această creştere puternică şi continuă ne-a consolidat poziţia de lider de piaţă în domeniul cloud ERP la nivel internaţional şi primul loc în ceea ce priveşte aplicaţiile generale în America de Nord”, a declarat Mark Hurd, CEO Oracle.
De asemenea, Consiliul de administraţie a mărit autorizaţia pentru răscumpărarea de acţiuni cu 15 miliarde de dolari, potrivit sursei citate. Consiliul de administraţie a anunţat, de asemenea, un dividend trimestrial în numerar de 0,24 dolari pe acţiune din acţiunile comune restante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here