spot_img
AcasăEconomiePrimăria București investește 8,5 milioane euro în achiziția a 100 de ambulanțe...


Primăria București investește 8,5 milioane euro în achiziția a 100 de ambulanțe pentru SABIf

Primăria Municipiului București va achiziționa 100 de ambulanţe pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov cu 8,5 milioane de euro, jumătate din sumă provenind din dividende de la Apa Nova, a anunțat primarul general, Gabriela Firea, citată de News.ro.

„Primăria generală a Capitalei va demara în cel mai scurt timp procedura de achiziţie a 100 de ambulanţe pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Din discuţia cu doamna Alis Grasu, am înţeles că medicii şi asistentele acţionează eroic, însă există probleme în ceea ce priveşte maşinile de ambulanţă, pentru că multe sunt depăşite din punct de vedere tehnic”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Aceasta a declarat că cei 8,5 milioane de euro vor proveni din bugetul local, cu excepția a 4,6 milioane de euro pe care primăria îi va încasa sub formă de dividende de la Apa Nova.

Conform declarațiilor managerului Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu, din cele 108 ambulanțe pe care le are Serviciul în prezent, 68 sunt depășite din punct de vedere tehnic.


RELATED ARTICLES