spot_img
AcasăEconomiePWC se mută din sediul actual și a semnat contractul de închiriere...


PWC se mută din sediul actual și a semnat contractul de închiriere pentru noua locație

Omul de afaceri George Copos a încheiat cu PricewaterhouseCoopers România, una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale, de consultanță și audit din lume, parte din grupul Big Four, un contract de închiriere a 8.000 de metri pătrați în proiectul Ana Tower, turnul de birouri de peste 100 de metri din București pentru care lucrările de construcție au fost lansate în noiembrie, cum a anunțat atunci în premieră Profit.ro.

De asemenea, PwC va ocupa astfel un sfert din proiect, a cărui construcție a început deja. Astăzi, PWC are birourile în clădirea The Lakeview din zona Barbu Văcărescu, deținută de compania NEPI Rockcastle, dar compania se va muta, urmare a semnării contractului, în Ana Tower, la sfârșitul anului viitor sau începutul anului 2020, în funcție de momentul finalizării turnului, potrivit sursei amintite.

Totodată, în primavara anului trecut, însă, Profit.ro a anunțat ca GTC a ieșit din proiect în 2017, iar Ana Holding, deținută de Copos a rămas singurul acționar. Construcția Ana Tower implică o investiție evaluată la circa 50 de milioane de euro, finanțată și printr-un credit de 38 milioane euro de la CEC, semnat pe 15 ani. Pentru această construcție, Copos l-a chemat pe Cătălin Homor, fost director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și director general interimar al Metrorex.


RELATED ARTICLES