spot_img
AcasăEconomieRestaurantele Taco Bell intră pe piața românească


Restaurantele Taco Bell intră pe piața românească

Sphera Franchise Group preia franciza Taco Bell, cunoscutul lanț de restaurante american cu mâncare mexicană, și va deschide primul restaurant în Băneasa Shopping City din București.

„Sphera Franchise Group SA anunţă oficial intrarea Taco Bell pe piaţa din România, în această toamnă. Brandul sud-californian face parte din portofoliul Yum! Brands şi este principalul lanţ de restaurante de tip ‘quick service restaurants’ (QSR) din lume care oferă produse de inspiraţie mexicană”, se arată în comunicatul companiei.

Sphera Franchise Group SA, cel mai mare grup de restaurante din România, deține companiile care operează în sistem de franciză KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery.

Taco Bell are 40 de milioane de clienți săptămânal în întreaga lume. În prezent, există peste 360 de restaurante în 25 de țări din afara SUA, iar obiectivul extinderii internaționale a brandului este de a ajunge la 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări în valoare de peste 9 miliarde de dolari. Taco Bell își propune să atingă vânzări de 15 miliarde de dolari la nivel global în 2022.RELATED ARTICLES