AcasăEconomieRevolut introduce noi funcții în cadrul aplicației

Revolut introduce noi funcții în cadrul aplicației
Utilizatorii Revolut Premium şi Metal pot cumpăra aur direct din aplicaţia Revolut, achiziţiile având la bază aur real, fizic, păstrat în siguranţă sporită de un partener de încredere din domeniu.

Platforma financiară globală Revolut a anunţat astăzi că utilizatorii care deţin conturi Metal sau Premium pot acum să cumpere şi să vândă aur direct din aplicaţia Revolut, potrivit Adevărul.ro.

De asemenea, aurul va fi disponibil în aplicaţia Revolut în secţiunea „Bunuri” din Tabloul de bord. Utilizatorii pot cumpăra şi tranzacţiona aur, în baza datelor de performanţă a pieţei pe care Revolut le obţine de la de la partenerul său de încredere în furnizarea serviciilor ce implică aurul, potrivit sursei citate.

Revolut oferă de asemenea o funcţionalitate de schimb automat prin care utilizatorii pot stabili un anumit preţ la care doresc să tranzacţioneze aurul, fintech-ul urmând să finalizeze tranzacţia atunci când preţul pieţei atinge preţul stabilit.

Totodată, utilizatorii Metal şi Premium vor putea avea acces imediat la aur prin actualizarea aplicaţiei Revolut şi selectarea secţiunii „Bunuri” din Tabloul de bord. Spre deosebire de banii electronici, aurul nu este reglementat în Marea Britanie de către Autoritatea pentru Conduită Financiară şi nici nu este protejat prin reglementări privind banii electronici. La fel ca în cazul altor investiţii, capitalul este de risc.


RELATED ARTICLES