spot_img
AcasăEconomieSafety Broker dorește să intermedieze polițe de 106 milioane euro în acest...


Safety Broker dorește să intermedieze polițe de 106 milioane euro în acest an

Safety Borker de Asigurare, liderul pieței de profil, vrea să intermedieze în acest an prime de asigurare de 106 milioane de euro, cu 6% mai mult față de 2017, a declarat pentru Profit.ro directorul general al companiei, Viorel Vasile. “Am intermediat 100 milioane de euro in 2017. La mijlocul anului eram pe minus pe partea de venituri, din cauza plafonării tarifelor RCA, dar am reușit să recuperam în a doua parte a anului și ne așteptam la un profit mult diminuat față de 2016, când am atins 500.000 de euro. Anul trecut, veniturile din comisioane ale companiei au scăzut cu 25% din cauza reducerii primei medii pe RCA. Rețeaua proprie a Safety intermediaza peste 40% din prime, diferența revenind francizei. Segmentul corporate are o pondere de 30% din primele intermediate ale Safety. Brokerajul va rămâne în zona 60-70% din piața de profil, cu o ușoară tendință de scădere”, a afirmat șeful brokerului.

De asemenea, brokerul vrea sa înregistreze un avans de 20% pe categoria polițelor sănătate, viață și călătorii, de 10% în cazul asigurărilor de garanții și CAR și de 10% la CASCO, cargo, CMR și bunuri și proprietăți, conform Profit.ro.

Înființată în anul 2005, compania este controlata de Safety Credit SRL – 60%, Robert Nita – 10% și Iulian Ionut Radu – 30%. Safety Credit este deținută integral de Viorel Vasile.RELATED ARTICLES