spot_img
AcasăEconomieTelekom Banking introduce serviciile de creditare


Telekom Banking introduce serviciile de creditare

Telekom Banking, proiect financiar dezvoltat de Telekom România și Alior Bank, a lansat două noi produse dedicate pieței locale, și anume creditul de nevoi personale și creditul de refinanțare, prin care clienții pot împrumuta sume până la 100.000 lei pe o durată maximă de 5 ani. Atât pentru creditul de nevoi personale, cât și pentru creditul de refinanțare, dobânda pornește de la 6,99% în funcție de profilul socio-demografic și de istoricul de plată al clientului la creditele anterioare, conform datelor Profit.ro. Nu este perceput comision de analiză în cazul creditului de refinanțare, în timp ce pentru creditul de nevoi personale comisionul de analiză este de 190 lei.

De asemenea, oferta Telekom Banking include operațiuni bancare zilnice, platforma de schimb valutar online și noua ofertă de credite, constând în credite de nevoi personale și overdraft. Clienții pot efectua retrageri gratuite de la orice ATM din lume, iar plățile în lei către orice bancă din România nu sunt comisionate dacă sunt realizate prin serviciile de Internet și Mobile Banking.

Telekom aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate. Alior Bank Varsovia – Sucursala București este parte a Alior Bank, o bancă din Polonia care asigură servicii pentru circa 4 milioane de clienți, atât persoane fizice, cât și persoane juridice. Alior Bank și-a început activitatea în Polonia în anul 2008, iar din anul 2014 acțiunile Alior Bank sunt incluse în indicele WIG20, care cuprinde cele mai mari companii listate la bursa de valori din Varșovia.RELATED ARTICLES