Uber va fi implementat la Iasi incepand de saptamana aceasta

0
36


Uber, aplicatia care conecteaza soferii parteneri cu pasagerii in peste 600 de orase din 64 de tari, este acum disponibila si in Iasi, inima Moldovei, conform datelor Wall-Street.
Cei care nu au incercat serviciul pana acum, vor beneficia de prima calatorie gratuita in limita a 10 lei, daca isi vor crea un cont Uber si vor folosi codul promotional HelloIasi.
Marius Manole, actor la Teatrul National Bucuresti, este primul utilizator care a incercat serviciul in Iasi, orasul sau natal.
„Agitatia vietii de artist presupune, printre altele, si multe deplasari. Pentru mine, cele mai multe zile incep cu o repetitie si se termina cu unul sau doua spectacole. Folosesc Uber atat in Romania cat si in strainatate si ma bucur nespus ca Iasi, orasul meu natal, a mai facut un pas important spre modernizarea transportului urban”, a declarat actorul Marius Manole.
De asemenea, tariful de baza este de 2 lei, pe kilometru este de 0,3 lei, tariful minim este de 7 lei si, daca anulezi o comanda, vei fi taxat tot cu 7 lei.
Astfel, o calatorie de la aeroport la Palatul Culturii va costa aproximativ 17 lei, in conditii normale de trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here