spot_img
AcasăEconomieVeniturile Euroins România s-au majorat cu 29% în trimestrul 3


Veniturile Euroins România s-au majorat cu 29% în trimestrul 3

Veniturile companiei de asigurări Euroins România au crescut cu 29% în trimestrul 3, la aproape 197 milioane de euro, iar cele ale Euroins Bulgaria cu 45%, la 89 milioane de euro, potrivit News.ro.

Totodată, Euroins Insurance Group a înregistrat venituri consolidate, conform IFRS, de peste 315 milioane de euro în trimestrul 3.

Profitul net consolidat al grupului este de aproximativ 6,9 milioane de euro, iar Euroins Bulgaria şi Euroins România sunt printre cele mai profitabile entităţi, urmate de ETI – asigurătorul de călătorii al Euroins, o companie pe piaţa asigurărilor de călătorie din Ucraina, conform sursei citate.

Euroins Insurance Group (EIG) AD este unul dintre cele mai mari grupuri independente de asigurări care operează în regiunea CEE/SEE/CIS. Grupul cu sediul central în Bulgaria operează în nouă ţări europene şi deşine subsidiare de asigurări în Bulgaria, România, Macedonia de Nord, Ucraina şi Georgia. EIG operează de asemenea în Grecia şi Rusia, şi deţine o companie de asigurări de nişă în Spania şi Italia. În prezent, grupul de asigurări are peste 2,5 milioane de clienţi şi peste 3.000 de angajaţi.

RELATED ARTICLES