Wizz Air reduce semnificativ zborurile

0
7


Wizz Air va reduce semnificativ zborurile săptămânale, către şi dinspre Ungaria, de pe 7 serptembrie, în urma închiderii graniţelor pentru străini de către guvernul de la Budapesta ca măsură de prevenire a extinderii epidemiei de coronavirus, potrivit News.ro.

De asemenea, Ungaria a anunţat vineri că va închide graniţele pentru străini începând de pe 1 septembrie, pentru a combate creşterea infecţiilor cu noul coronavirus. Ungurii care vor reveni în ţară vor fi obligaţi să intre în carantină, potrivit sursei amintite.

Wizz Air a anunţat într-un comunicat că va opera 32 de zboruri pe săptămână în perioada 7-30 septembrie, comparativ cu 126 de curse în perioada 1-6 septembrie.

Wizz Air a avertizat săptămâna trecută că redresarea sa ar putea stagna din cauza avertismentelor şi restricţiilor legate de Covid-19, care îngreunează călătoriile în Europa, dar a precizat că regulile din Marea Britanie referitoare la carantină nu au determinat compania să îşi reconsidere planurile de extindere pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here