spot_img
AcasăComunicateXiaomi lansează campania “Intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu Mi 10T...


Xiaomi lansează campania “Intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu Mi 10T Pro și Mi 10T”

Xiaomi, lider global în tehnologie, le-a pregătit o nouă surpriză fanilor Mi și utilizatorilor din România și a lansat, începând de astăzi, campania “Intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu Mi 10T Pro și Mi 10T”.
Astfel, în perioada 15-31 decembrie, achiziția unui telefon Mi 10T Pro sau Mi 10T, din rețeaua partenerilor autorizați*, le va aduce cumpărătorilor automat și un cadou la alegere. Aceștia trebuie să introducă datele din factură pe https://mi-home.ro/event/xiaomi-mi10t-promo-sarbatori/ și să își aleagă cadoul. Opțiunile sunt: Mi True Wireless Earphones Lite, Mi Portable Photo Printer sau Mi Smart Band 5.
Cele două modele, Mi 10T Pro și Mi 10T, au fost lansate la finalul lunii septembrie, sub sloganul Power Your Creativity și au fost concepute pentru a-i ajuta pe utilizatori să își ducă creativitatea la un alt nivel.
Flagship-ul Mi 10T Pro are specificații tehnice de top în categoria sa. Camera ultra-performantă de 108MP oferă o rezoluție ultra-înaltă cu Stabilizator Optic de Imagine (OIS) și filmare 8K. Display-ul viitorului – AdaptiveSync TrueColor de 144Hz – se adaptează automat la rata de frame-uri a conținutului redat, în timp ce tehnologiile Motion Estimation, Motion Compensation (MEMC) aduc în plus mai multe frame-uri care fac clipurile video mai fluide și mai ușor de vizionat. Mi 10T Pro este dotat cu procesorul flagship Qualcomm® Snapdragon™ 865, dar și o baterie de de 5000mAh (typ).
Mi 10T continuă să împingă limitele și oferă experiențe unice atât pentru cei care îl folosesc la birou, cât și pentru pasionații de streaming și gaming. Camera principală a telefonului este de 64MP, iar Mi 10T folosește aceeași tehnologie de ecran și același procesor și baterie ca varianta Pro.
RELATED ARTICLES