Gătește un Crăciun așa cum simți cu Floriol și WOPA

0
4

Campania “Poftă emoții, poftă de viață”, lansată în vară de WOPA și Floriol, continuă cu o poveste de Crăciun. La finalul unui an complicat, plin de emoții de tot felul, masa de sărbători ar trebui să fie un moment de bucurie deplină. Așa că anul acesta, Floriol te invită să pregătești o cină de Crăciun exact cum vrei tu să fie. Doar cu ingredientele care îți plac, asezonate cu cele mai sincere emoții.

TIMP DE PREPARARE: După sufletul fiecăruia

DIFICULTATE: De la ușor la complex, după gust

INGREDIENTE:

  • Poftă de nostalgie
  • Poftă de mulțumire
  • Poftă de pace
  • Poftă de visare
  • Floriol din belșug

MOD DE PREPARARE:

Rețetele cu “Poftă de emoții de Crăciun, poftă de viață” by Floriol, powered by WOPA, sunt ideale atât pentru adepții bucătăriei tradiționale, cât și pentru vegani sau pentru iubitorii dietelor keto.

„Când vine vorba de masa de Crăciun, primul gând pentru fiecare român e: friptură, salată de boeuf, cârnați, plus cozonac până nu mai poți. Or, Crăciunul este simțit diferit de fiecare dintre noi și mesele de Crăciun sunt cel puțin la fel de variate. Adică, dacă nu îți place piftia… e OK! De aceea am vrut să recunoaștem acest lucru și să oferim alternative de rețete care să se plieze pe felul în care oamenii simt Crăciunul” spun Alina Nechita (Art Director vegan) și Daniel Hărmănescu (Copywriter non-vegan) de la WOPA.

“Emoția rămâne cel mai important ingredient pentru o masă perfectă. După 20 de ani de prezență pe piața din România și 15 ani în care a urat românilor ”Poftă de viață”, Floriol știe bine acest lucru și le propune consumatorilor săi un stil de viață echilibrat și sănătos. Pe Floriol.ro găsiți o mulțime de sfaturi și abordări din partea nutriționiștilor, dar și peste o sută de rețete numai bune de pus în practică pentru masa de Crăciun și nu numai”, a adăugat Monica Spiru (Marketing Manager România & Bulgaria).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here