spot_img
AcasăComunicate2 DIN 5 MIRESE ALEG TRASH THE DRESS ÎN STRĂINĂTATE, INVESTESC ȘI...


2 DIN 5 MIRESE ALEG TRASH THE DRESS ÎN STRĂINĂTATE, INVESTESC ȘI 10000 €

BUCUREȘTI,  31 ianuarie 2020. Conform datelor Studio Foto Venus Five (www.venusfive.ro), unul dintre cele mai mari studiouri foto din centrul capitalei, în anul 2019, 2 mirease din 5 au ales destinații din străinătate pentru ședința foto Trash The Dress, principalele opțiuni fiind Bulgaria, Grecia și Italia.

Prin comparație cu anii precedenți, ședințele foto de tip Trash the Dress au căpătat amploare, 4 cupluri din 5 includ în pachetul foto ședința foto Trash the Dress de o zi sau două, în țară sau în străinătate, și sunt dispuși să aloce resurse financiare și de timp pentru realizarea unor ședințe foto memorabile, în cadre inedite.

“Tendința se explică prin faptul că ceremonia nunții a căpătat noi valențe în ultimii ani. De la evenimentele mai zgomotoase, cu peste 300 de invitați, am remarcat o trecere la evenimente mai restrânse, de tip recepție, în care mirii sunt mult mai selectivi și atenți la detalii. Totodată, statutul fotografului de nuntă s-a schimbat. S-a trecut de la etapa unui „băiat” care să facă niște poze, la alegerea un artist fotograf preocupat de arta sa. Acum mirii analizează mult mai atent portofoliile fotografilor șipun accentpe caliatea artistică a fotografiei. De-a lungul anilor, fotografiile de nuntă sunt revăzute mult mai des decât filmarea evenimentului și, de aceea,atenția față de un fotograf cu al cărui stil să rezoneze”, declară Dragoș Constantin, Fotograf și fondator al studioului Venus Five.

Bugetul investit într-o ședință  foto de tip Trash the Dress variază între 350 €și ajunge până la 10000 €, în funcție de locația aleasă și de complexitatea actului fotografic – de la echipa de fotografi și asistenți implicată, până la livrabile speciale precum albumede designer sau tablouri pe canvas.

La finele anului 2019, Venus Five a demarat proiectul video#TheWeddingDayVloghttp://bit.ly/weddingdayvlog, prin care este documentat în aproximativ 8 minute fiecare eveniment de nuntă, pornind de la tradițiile alese de miri, până la interviuri cu persoane apropiate din rândul invitaților și rolul pe care îl are echipa de fotografi. Pe lângă valoarea de documentare, acest proiect reprezintă pentru Venus Five un demers de susținere a comunității de fotografi de nuntă din România, alături de includerea unui modul complex de fotografie de nuntă în cadrul școlii de fotografie Venus Five.

În cei peste 5 ani de la fondarea studiolui în actuala formulă, echipa foto Venus Five a participat la peste 1000 de evenimente fotografice.

Echipa de fotografi Venus Five va fi prezentă în cadrul Mariage Fest, în perioada 31 ianuarie- 2 februarie, Palatul Parlamentului, la standul B5.

***

DESPRE VENUS FIVE

Venus Five este un concept foto integrat, StudioȘcoală de fotografieȘedințe foto externe (nuntă, evenimente corporate, concerte și portrete).

Venus Five, cel mai mare studio foto din centrul capitalei, se diferențiază prin modelul de business cu o echipă internă supraspecializată pe tipuri diferite de fotografie – fotografie umană, fotografie de eveniment,fotografie de produs și video.

Acest lucru ne ajută să le oferim servicii foto și video de înaltă calitate, foarte rapid și într-un mod flexibil, tuturor clienților noștri, indiferent de complexitatea solicitărilor pe care le au, păstrând mereu o grilă de prețuri competitive.

Venus Five este un loc reper pentru artiști importanți din show biz, pentru sportivi care au adus faimă internațională României, pentru oameni din domeniul afacerilor și pentru oricine prețuiește valori cum ar fi curajul de a te dedica unei pasiuni și de a face din asta rațiunea profesiei tale.

ȘCOALA FOTO VENUS FIVE

Fondatăîn anul 2015, școala Foto Venus Five are o programă variată, atât pentru cursuri de lungă durată 1 lună, 3 luni, 1 an, dar și seminarii scurte pe teme diverse – posing, lumini, fotografia cu telefonul mobil, utilizarea unui DSLR.

 

CONTACT

Adresa: Studio Foto Venus 5 (Five) Calea victoriei 21-23

Tel: 0723.298.841

Email: contact@venusfive.ro

STUDIO: www.VenusFive.ro

FONDATOR: www.DragosConstantin.ro

ȘCOALĂ: www.CursulDeFotografie.ro


RELATED ARTICLES