spot_img
AcasăComunicateAllianz-Tiriac numește un nou director al Direcției Operațiuni


Allianz-Tiriac numește un nou director al Direcției Operațiuni

Allianz-Ţiriac a anunțat recent că, începând cu data de 1 ianuarie 2018, Mirjana Krolo va fi noul Director al Direcţiei Operaţiuni , funcţie ocupată anterior de Cristian Ionescu.

De origine croată, Mirjana Krolo în vârstă de 42 ani conduce de peste 5 ani Divizia IT din cadrul Allianz-Ţiriac după ce a ocupat aceeaşi funcţie în cadrul Allianz Zagreb (Croaţia).

Cu o experienţă consolidată în domeniul tehnologiei informaţiei dar şi în vânzări, Mirjana este implicată direct în numeroase proiecte care vizează dezvoltarea operaţională şi tehnologică a companiei.

Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac Asigurări: “Aducerea Mirjanei în echipa de Board a companiei reprezintă avantaje din cel puţin 2 motive: profilul său tehnic şi calităţile sale personale ne vor ajuta foarte mult să accelerăm indeplinirea obiectivelor de digitalizare a businessului, în contextul în care          Allianz-Ţiriac îşi propune să devină nu doar o companie de asigurări cu procese digitalizate, ci o companie de înaltă tehnologie cu licenţă de asigurări. În egală măsură, prin numirea sa în calitate de COO, echilibrăm balanţa în echipa de Board, asigurând astfel o diversitate de gen care, cu siguranţă va uşura şi mai mult procesul decizional. Am încredere că Mirjana va aduce un plus de energie şi competenţă.”

 

Mirjana Krolo, COO Allianz-Ţiriac: “Sunt foarte recunoscătoare pentru încrederea acordată şi îmi doresc, prin noua poziţie, să continuăm îmbunătăţirea serviciilor şi a performanţelor operaţionale atât pentru clienţii noştri, cât şi pentru reţeaua noastră de distibuţie prin încurajarea implicării în procesele de dezvoltare tehnologică dar şi în cele privind simplificarea la toate nivelurile.


RELATED ARTICLES