spot_img
AcasăComunicateCBRE lansează un birou regional pentru Europa de Sud-Est


CBRE lansează un birou regional pentru Europa de Sud-Est

 

București, 03.07.2018. CBRE, liderul mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, a anunțat astăzi deschiderea unui nou birou regional, care va furniza o gamă completă de servicii de consultanță imobiliară clienților internaționali și locali din zona Europei de Sud-Est (SEE).

Noul birou operațional, deținut integral de CBRE, va avea sediul la Belgrad și va fi condus de Andrew Peirson, care activează în această regiune din 2005. Anterior acestei numiri, el a lucrat la JLL unde a fost responsabil de supervizarea operațiunilor companiei în Europa de Sud-Est și a deținut mai multe poziții cheie în Regatul Unit al Marii Britanii, Republica Cehă și România. Noul birou regional al CBRE va deservi piețe importante ca: Slovenia, Croația, Serbia, Bulgaria, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herțegovina și Albania.

CBRE va  furniza serviciile printr-o echipă puternică de peste 30 de persoane, care vor desfășura activități în toate liniile majore de business: Investiții, departament condus de Uros Grujic; Consultanță și Tranzacții, sub coordonarea lui Bosko Tomasevic; Evaluare și Consultanță, condus de Nebojsa Nesovanovic și Consultanță în Construcții, supervizat de Milan Sovilj.

Andreas Ridder, Managing Director pentru Europa Centrală și de Est al CBRE și coordonator al operațiunilor noului birou, a declarat: “Noua echipă din regiunea SEE va completa prezența noastră solidă și know-how-ul din restul Europei Centrale și de Est, unde avem peste 1.700 de angajați în birouri pe care le deținem integral. Economiile din regiunea SEE au performanțe puternice și vedem oportunități pentru o creștere semnificativă a piețelor imobiliare din regiune, piețe din ce în ce mai atractive pentru investițiile locale și internaționale. ”

Despre CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles este cea mai mare companie de servicii comerciale și investiții în real estate din lume, pe baza veniturilor din 2017. Compania are peste 80.000 de angajați (fără a include afiliații), răspunde nevoilor dezvoltatorilor imobiliari și deservește proprietari și chiriași prin intermediul celor peste 450 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă o gamă extinsă de servicii integrate, inclusiv administrare și coordonare de tranzacții și management de proiecte, managementul proprietății, administrarea investițiilor, evaluare, închiriere de proprietăți, consultanță strategică, vânzări de proprietăți, servicii ipotecare și servicii de dezvoltare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.RELATED ARTICLES