spot_img
AcasăComunicatePrima fază din LUXURIA Domenii Residence precontractată în proporție de 47%


Prima fază din LUXURIA Domenii Residence precontractată în proporție de 47%

București, 14.11.2018: Până la jumătatea lunii noiembrie 2018, la mai puțin de 7 luni de la demararea lucrărilor, 47% din prima fază a proiectului rezidențial LUXURIA Domenii Residence, dezvoltat de către Impact Developer & Cotractor S.A., prin compania Bergamot Developments SRL pe care o deține, va fi precontractată. Dintre cele 110 apartamente precontractate, cele preferate de investitori sunt studiourile și apartamentele de două camere, în timp ce consumatorii finali au preferat apartamentele tip duplex și premium. LUXURIA Domenii Residence este singurul ansamblu rezidențial amplasat în imediata proximitate a viitorului parc de birouri din zona Expoziției, cu o suprafață de 200.000 mp, unde se estimează că vor lucra peste 17.000 de corporatiști în următorii doi ani. În prima fază de dezvoltare a ansamblului, vor fi livrate 3 blocuri cu 232 de apartamente, până la începutul anului 2020.   

 

Planul nostru a fost să dezvoltăm un ansamblu rezidențial care să vină în întâmpinarea viitorilor angajați din noul pol de birouri aflat în dezvoltare în zona Expoziției. Proiectul LUXURIA Domenii Residence  vine cu un concept nou de dezvoltare rezidențială, ce combină în mod unic rafinamentul finisajelor și pachetul impresionant de dotări, cu tehnologiile de ultimă generație și soluțiile peisagistice de excepție. Modern și exclusivist, ansamblul oferă un stil de viață select  prin fiecare detaliu, de la locația într-o zonă foarte bine cotată a Bucureștiului, construcția sustenabilă, dotările și finisajele de calitate, suprafețe generoase, până la spațiile verzi atent proiectate și facilitățile disponibile în cadrul ansamblului. Integrarea în premieră a soluțiilor tip smart home și smart city în conceptul proiectului oferă clienților noștri posibilitatea de a beneficia chiar de la finalizarea sa de confortul și facilitățile oferite de inovațiile tehnologiile de ultimă oră. Datorită acestui mix de beneficii, proiectul a prezentat un interes foarte mare încă de la anunțarea sa, astfel încât estimăm că până la finalul acestui an vom depăși pragul de 50% rezervări din apartamentele primei faze “, a declarat Bogdan Oșlobeanu, Managerul General al companiei.

 

Pe 25 octombrie 2018, proiectul LUXURIA Domenii Residence a câștigat premiul International Property Awards la categoria “Architecture Multiple Residence”, România. Cu o istorie de 25 de ani, International Property Awards este cea mai renumită competiție din lume dedicată excelenței în domeniul imobiliar. În cadrul galei sunt premiate cele mai importante realizări în real-estate, dezvoltare, arhitectură, design interior și marketing, atât în sectorul rezidențial, cât și în cel comercial, accentul fiind pus pe servicii, durabilitate, standarde ridicate de viață, ergonomie, originalitate și creativitate.

 

LUXURIA Domenii Residence este primul ansamblu rezidențial din București în curs de certificare BREEAM, fiind de la început proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A și în categoria „clădirilor verzi”. Proiectul, localizat între bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu, se dezvoltă pe un teren de 22.500 mp, dintre care peste 9.650 mp vor fi ocupați de spații verzi. Acesta va include 9 blocuri având între 9 și 12 etaje fiecare, oferind în total 630 de apartamente, de la garsoniere, studiouri, apartamente cu două, trei, patru sau chiar cinci camere, la apartamente tip duplex. Prețurile locuințelor pornesc de la 81.800 euro + TVA.

 

Apartamentele din LUXURIA Domenii Residence au suprafețe generoase, de la 54 mp pentru o garsonieră până la 327 mp pentru un apartament tip duplex și beneficiază de o înălțime generoasă de până la 3 metri și au terase ample, cu suprafețe ce ajung până la 40 de mp. Fiecare apartament este realizat cu detalii fine de design modern, completat de materiale și finisaje premium, alese pentru a oferi un confort sporit și o experiență aparte.

 

Apartamentele situate la ultimele etaje beneficiază de o priveliște panoramică asupra zonei învecinate. La rândul lor, apartamentele cu grădina oferă o nouă dimensiune a confortului într-un cartier rezidențial urban.

 

Comunitatea de rezidenți LUXURIA Domenii Residence are acces în incinta complexului la facilități variate de relaxare și petrecere a timpului liber: lounge, centre de fitness, locuri de joacă organizate pe grupe de vârstă. Deși este situat nu departe de parcurile Herăstrău și Kiseleff, proiectul include un parc propriu de 2.500 mp din suprafața totală de 9.650 mp de spații verzi, care acomodează 10 grădini tematice amenajate la cele mai înalte standarde peisagistice și fântâni arteziene. Complexul este prevăzut cu zonă de concierge și recepție (24/24), pază (24/24), acces securizat, iar parcările pentru rezidenți sunt exclusiv subterane, ceea ce elimină traficul rutier din interiorul său.

 

LUXURIA Domenii Residence va fi livrat în 3 faze și are ca termen de finalizare luna septembrie a anului 2020.

 

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

 

Înființată în 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privată din perioada post-comunistă. În cei 27 de ani de activitate, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidențiale în București și în țară, însumând peste 450.000 de metri pătrați construiți și 4.000 de unități livrate. Cel mai mare proiect este Greenfield Băneasa, demarat în 2007, unde până în prezent au fost construite peste 2.300 de locuințe. Anul acesta, Impact, prin compania pe care o deține (Bergamot Developments), a început lucrările la Luxuria Domenii Residence, situat în zona de nord a capitalei, între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu. Proiectul va fi dezvoltat pe un teren de 22.500 mp și va include 630 de apartamente până la finalul anului 2020.

 

Compania Impact este certificată ISO 9001 (demonstrează capabilitatea organizației de a furniza produse care îndeplinesc cerințele clienților în scopul creșterii satisfacției acestora), ISO 14001 (demonstrează angajamentul organizației pentru controlul activităților cu impact benefic sau nociv asupra mediului și receptivitatea companiei la situația critică a ecosistemului planetei) și OHSAS 18001 (demonstrează angajamentul și capacitatea organizației în controlul pericolelor, pentru asigurarea sănătății și securității angajaților și a vizitatorilor la punctele de lucru).

 


RELATED ARTICLES