spot_img
AcasăInternaționalVolkswagen recheamă 1,8 milioane de autoturisme în China


Volkswagen recheamă 1,8 milioane de autoturisme în China

Autoritatea de Control al Calității din China a anunțat că 1,818 milioane de vehicule de pe piața chineză de către constructorul auto german Volkswagen și cele două societăți mixte ale sale din China, FAW-Volkswagen și SAIC Volkswagen, în urma depistării unor probleme la pompa de combustibil, transmite Reuters.

Așadar, vor fi rechemate în service circa 859.000 vehicule model Magotan, produse în China în perioada 2007-2014, circa 810.000 vehicule model Passat, produse în China în perioada 2011-2015, și o serie de modele Magotan și Volkswagen CC importate.

Supraîncălzirea și presiunea mecanică ar putea provoca defectarea anumitor componente electronice ale pompei de combustibil ceea ce ar cauza posibila oprire a motorului la aceste vehicule, a informat Autoritatea de Control al Calității din China.

Cele trei companii vor înlocui gratuit pompa de combustibil, iar acțiunea de rechemare la service va începe pe data de 25 decembrie. Proprietarii vehiculelor vizate vor fi informați de această rechemare printr-un mesaj pe mail.


RELATED ARTICLES