spot_img
AcasăComunicateAlpha Bank Romania a finalizat transferul operațiunilor locale de retail ale Orange...


Alpha Bank Romania a finalizat transferul operațiunilor locale de retail ale Orange Money

Alpha Bank anunță finalizarea transferului operațiunilor Orange Money România (portofoliul de clienți, activele digitale (aplicația mobilă), portofoliul de carduri de credit și angajații) începând cu 12 ianuarie 2024, dată la care operațiunile de retail au fost preluate.

Clienții Orange Money Romania vor continua să beneficieze de produsele și serviciile existente, fără modificări ale beneficiilor și condițiilor contractuale, urmând să obțină în plus acces la întreaga ofertă de servicii bancare a Alpha Bank Romania.

Prin integrarea activităților de retail ale Orange Money, Alpha Bank Romania își extinde semnificativ atât baza de clienți cât și oferta de soluții digitale, devenind astfel un jucător important în sectorul bancar digital din România.

Odată cu finalizarea tranzacției, specialiștilor Alpha Bank li s-au alăturat angajații Orange Money Romania fiind astfel înființată o echipă solidă de profesioniști capabilă să ofere clienților soluții de banking complete cu o experiență digitală de ultima oră.

“În urma parcurgerii tuturor etapelor prevăzute din punct de vedere legal, suntem bucuroși să anunțăm finalizarea procesului de preluare a operațiunilor locale ale Orange Money de către Alpha Bank Romania. Astfel, continuăm să îmbinăm tradiția, inovația și flexibilitatea care ne caracterizează, adăugând agilitatea și competențele Orange Money pentru a oferi clienților noștri o experiență digitală superioară. Multumesc echipelor Orange Money și Alpha Bank pentru efortul depus în îndeplinirea acestui obiectiv”,  a declarat Sergiu Oprescu, Președinte Executiv al Alpha Bank Romania și Director General al Rețelei Internaționale Alpha Bank Group.

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare și financiare din Grecia. Activitățile internaționale ale Grupului se extind pe lângă România, și în Regatul Unit, Luxemburg și Cipru.

Alpha Bank Romania este o instituție financiară aflată printre primele 10 bănci din țară, cu operațiuni de bancă universală. Cu o prezență națională de 30 de ani, banca oferă o gamă largă de servicii și produse moderne atât pentru persoane fizice, cât și pentru IMM-uri și segmentul corporativ. Este una dintre instituțiile financiare care a inovat sectorul bancar românesc, fiind prima bancă ce a lansat pe piața locală o aplicație care transformă un dispozitiv mobil android într-un terminal POS. Totodată, în 2019 a realizat prima emisiune de obligațiuni ipotecare din România, după ce în 2001 a fost prima bancă ce a introdus în oferta sa creditele pentru locuințe. Pentru mai multe informații despre Alpha Bank Romania: https://www.alphabank.ro.
RELATED ARTICLES