spot_img
AcasăComunicateNN România lansează NN Premium Care Abroad, o nouă asigurare pentru boli...


NN România lansează NN Premium Care Abroad, o nouă asigurare pentru boli grave care oferă în 2 ore acces la un medic coordonator dedicat și acoperă cheltuieli de peste 2 milioane de euro pentru tratament în străinătate

NN România anunță lansarea asigurării de sănătate NN Premium Care Abroad, o soluție completă de protecție a sănătății în situația unor boli grave precum cancer, chirurgie cardiovasculară cu by-pass, neurochirurgie sau transplant. Cu NN Premium Care Abroad, fiecare caz este preluat în 2 ore lucrătoare și clienții beneficiază de medic coordonator dedicat, de la prima suspiciune până la diagnostic, tratament de înaltă precizie în străinătate și post-tratament în România, având acoperire de peste 2 milioane de euro pentru cheltuielile medicale pe tot parcursul cazului.

„Din discuțiile noastre cu mii de români, am înțeles că, atunci când apare o problemă gravă de sănătate, oamenii își doresc un diagnostic rapid și cel mai performant tratament posibil pentru nevoia lor, fără să se gândească la bani. Într-un astfel de moment, se bazează pe serviciile medicale din România, dar știu și că există în străinătate instituții specializate pe diferite boli grave care pot completa planul de tratament, bazându-se pe cercetare extinsă în domeniu, tehnologii avansate și medicină de precizie. Asigurarea NN Premium Care Abroad a fost creată pornind de la nevoile actuale ale celor care se confruntă cu o boală gravă, oferind oamenilor protecție completă pentru boli grave și sprijin medical și financiar rapid ca să poată avea grijă de ce contează cel mai mult. Iar primii clienți ne-au confirmat deja că soluția le oferă mai multă liniște și o plasă de siguranță relevantă pentru momentele dificile care pot să apară în viață”, explică Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Marketing & Operations Officer la NN România.

NN Premium Care Abroad oferă protecție persoanelor cu vârsta de până la 85 de ani care locuiesc în România, indiferent de cetățenie, inclusiv copiilor încă din prima zi de viață. Asigurarea poate fi achiziționată pentru toată familia, cu un cost care pornește de la 176 de lei pe lună pentru fiecare persoană asigurată, calculat în funcție de vârstă. Soluția de protecție acoperă patru categorii de boli grave: cancerul, inclusiv leucemia, sarcomul, limfomul, melanomul sau cancerul in-situ, chirurgia cardiovasculară cu by-pass, neurochirurgia și tratamentul tumorilor benigne pe măduva spinării, precum și transplantul de organe, de măduvă osoasă sau de celule stem din sângele periferic.

În astfel de situații când apare suspiciunea unei boli grave, timpul este un factor critic pentru diagnosticare și tratament. Pentru a beneficia de NN Premium Care Abroad, clienții anunță NN, sunt contactați în 2 ore lucrătoare și beneficiază apoi de un concierge medical de top. Astfel, un medic coordonator dedicat preia cazul în următoarele 24 de ore lucrătoare și coordonează mai departe întregul proces de diagnosticare. Acesta analizează istoricul medical, evaluează starea de sănătate și oferă îndrumare pentru consultații și investigații suplimentare în clinici de top din România pentru un diagnostic cât mai rapid. Mai departe, NN facilitează accesul la a doua opinie medicală și la tratamentul în spitale și instituții medicale din străinătate, cu excepția SUA, Japonia și Elveția.

„NN Premium Care Abroad se diferențiază prin acoperire extinsă si suport, de la suspiciune la tratament, incluzând diagnosticarea, planul personalizat de tratament și medicina de înaltă precizie în străinătate, precum și medicația și îngrijirile ulterioare necesare după întoarcerea în România, cheltuielile fiind acoperite direct de NN. Toate aceste beneficii au fost create din grija noastră pentru clienți și din dorința de a fi alături de ei la fiecare pas în lupta lor împotriva unei boli grave, așa cum au nevoie”, a spus Cristina Netea, Head of Value Proposition and Health Business la NN România.

Totodată, asigurarea acoperă cheltuieli suplimentare, oferind clienților 15.000 de lei pe care îi pot folosi oricum au nevoie, fără să fie nevoie de justificare, inclusiv pentru transport sau cazare în străinătate alături de cineva din familie, și oferă o sumă de bani pentru fiecare zi de spitalizare în clinici și spitale din lume.

Asigurarea poate fi cumpărată printr-un proces digital, în baza unei discuții online cu unul dintre cei 1.600 de consultanți financiari și manageri din toată țara. Vânzarea și emiterea contractului se desfășoară online, într-un timp foarte scurt care de cele mai multe ori nu depășește o oră de la semnarea digitală și efectuarea plății. Mai departe, prin aplicația mobilă NN Direct, clienții au acces în orice moment, direct pe telefon, la toate informațiile despre asigurarea lor, pot face plăți și își pot actualiza datele personale. Iar când apare o suspiciune de boală gravă au nevoie să acceseze beneficiile NN Premium Care Abroad, clienții pot anunța situația prin aplicația NN Direct, în câțiva pași simpli care durează doar câteva minute.

___

Despre NN România

NN este prima companie internațională de asigurări de viață care a intrat pe piața din România, în 1997, iar de 15 ani activează și pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe piețele de profil. Totodată, NN s-a extins în ultimii ani în România și pe segmentele asigurărilor de sănătate și de locuință. În prezent, NN are aproximativ 500 de angajați și 1.600 de consultanți financiari și manageri în forța de vânzări și susține peste 2,3 milioane de clienți de asigurări și pensii, un sfert din populația activă a României, să protejeze tot ceea ce contează mai mult pentru ei.

 

NN România este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel internațional și o prezență puternică în 11 țări, având în total peste 16.000 de angajați și peste 20 milioane de clienți. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 și urmărește să fie lider de industrie recunoscut pentru experiența clienților, talente și pentru contribuția în societate.

 

Prin activitatea de business și investițiile în societate, NN își propune să genereze schimbări pozitive în viețile oamenilor, sprijinindu-i să creeze premisele unui viitor mai bun pentru ei și cei dragi lor. NN identifică soluții care răspund problemelor actuale ale societății și contribuie la implementarea acestora ori de câte ori are ocazia împreună cu parteneri din sectorul non-profit. Concret, compania susține inițiative importante care au ca scop crearea de oportunități economice pentru tineri și pentru familii defavorizate, dar şi accesul la educaţie şi servicii medicale pentru cei mai vulnerabili dintre noi.

www.nn.ro


RELATED ARTICLES