spot_img
AcasăComunicatePOLITICI EUROPENE PENTRU NOUA ECONOMIE


POLITICI EUROPENE PENTRU NOUA ECONOMIE

Lumea din timpul și de după pandemia Covid-19 nu mai este aceeași cu lumea de la sfârșitul lui 2019. Anul 2020 este Anul Covidului, dar Anul 2021 ar putea fi un “An Phoenix” pentru întreaga Uniune Europeană și, în particular, pentru România. Condiția esențială este ca, deopotrivă, mediul decident și simpli cetățeni să înțeleagă rolul major pe care îl vor juca politicile europene orientate către schimbare creativă, către restructurarea economiei capitaliste pe model sec. XX, către aducerea în practica curentă a celor mai avansate și mai îndrăznețe idei și tehnologii ce vor transforma fundamental relațiile dintre mijlocele de producție.

NOUA ECONOMIE a Uniunii Europene și implicit NOUA ECONOMIE a României este una orientată masiv pe dezvoltare durabilă și cea care va construi o Românie Durabilă. Această NOUĂ ECONOMIE are nevoie de POLITICI EUROPENE EFICACE ȘI EFICIENTE pentru toate statele membre, politici europene care să fie foarte realist conectate cu resursele, capabilitățile și oportunitățile fiecărui stat membru în parte.

România Durabilă și EM360 vă invită să urmăriți dezbaterea online ”Politici Europene pentru Noua Economie‘’ ce va avea loc în data de 19 noiembrie 2020, ora 11.00 și va fi transmisă live pe paginile de Facebook ale organizatorilor https://www.facebook.com/EM360Studio și https://www.facebook.com/RomaniaDurabila

Noua Economie susține dialogul permanent între mediul decident și mediul de afaceri. ROMÂNIA CU ECONOMIE DURABILĂ are nevoie de o cât mai bună definire, comunicare, popularizare și înțelegere a politicilor europene care vor afecta viitoarele generații ale UE.

Webinarul va aborda teme precum:

  • Green Deal – Pactul ecologic European: izvorul politicilor europene pentru Noua Economie
  • Predictibilitatea pachetelor de politici europene și impactul acestora asupra economiei
  • Prioritățile strategice pentru dezvoltarea durabilă în Noua Economie
  • Digitalizarea: urgența ridicării barierelor administrative
  • Instrumente și surse de finanțare specifice politicilor europene pentru Noua Economie

Printre invitații la dezbatere se numără Membri ai Parlamentului European, experți și reprezentanți ai mediului de afaceri. În audiență vor participa factori de decizie, manageri, antreprenori, consultanți și specialiști din toate sectoarele de activitate ale economiei românești, alături de reprezentanți ai autorităților de stat și mass media.

Noua Economie este un demers inițiat de România Durabilă și EM360 care invită la construcție, acțiune, vitalitate – lucruri de care avem mare nevoie pentru reconstrucția economiei.

Evenimentul se bucură de sprijinul partenerilor media: Agerpres, Economistul, Club Economic, Money.ro, Financial Intelligence, The Diplomat, G4Media, Profit.ro și Profit TV.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

 RELATED ARTICLES