spot_img
AcasăComunicateProiectul CFO Conference ajunge, din nou, la Cluj-Napoca!


Proiectul CFO Conference ajunge, din nou, la Cluj-Napoca!

Pe 15 mai 2023, aflăm cum pot fi gestionate provocările cu care departamentul financiar se confruntă într-un mediu volatil, care sunt trendurile și tehnologiile ce vor contribui la dezvoltarea companiilor și tendințele legislative și fiscale

Proiectul CFO Conference ajunge, din nou, la Cluj-Napoca. Pe 15 mai 2023, directorii financiari, directorii generali, directorii economici și contabili, consultanții fiscali și analiștii financiari sunt invitați la Grand Hotel Italia, pentru a afla care sunt provocările cu care departamentul financiar se confruntă într-un mediu volatil, dar și care sunt trendurile și tehnologiile ce vor contribui la dezvoltarea companiilor.

Cum pot fi gestionate scenariile de risc ce se raportează la aspecte precum: inflație, recesiune, dificultățile la nivel de supply chain, contextul geopolitic, cybersecurity? Care este structura unui departament financiar modern? Care este rolul CFO-ului în a conduce compania în direcția abordării sustenabile? Cum arată departamentul financiar al viitorului și cât de departe este acest viitor?

În plus, liderii financiari invitați la CFO Conference Cluj-Napoca vor prezenta și analiza tendințe legislative și fiscale la nivel internațional, principalele modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală și provocările fiscale ale anului 2023.

Conferința include două sesiuni de prezentări (09:15 – 11:30, 12:00 – 12:45) și un panel de dezbatere (12:45 – 13:45), la care vor participa:

  • Guillaume Macczak, GBS & Finance Advisory Lead, EY România

  • Ovidiu Robotin, Senior Finance ManagerBroadridge

  • Bogdan Roman, Head of Finance EMEA, Vertiv

  • Anca-Daniela Turcas, Chief Financial Officer, Sonaca Aerospace Transilvania

  • Gabriela Blaj, Director executiv, COO, Life is Hard/ Work Soft

  • Mitel Spătaru, Tax Partner, Crowe România

  • Costin Manta, Partener, Departamentul de Impozite Indirecte, EY România

  • Nicolae Barbu, V.CFO, Somproduct Grup

  • Alina Andrei, Partner, Cabot Transfer Pricing

  • Ovidiu Bîrsă, Director Comercial, Edenred

Mai multe detalii despre agendă, tematică și înscriere aici sau la adresa office@business-mark.ro.

BusinessMark – events designed to make an impression!

CFO Conference Cluj-Napoca este un eveniment organizat de: BusinessMark

Partenerii conferinței: EY România, Crowe România, Cabot Transfer Pricing, Edenred

Eveniment susținut de: BRCC – British Romanian Chamber of Commerce

Parteneri media: spotmedia.ro, Financial Market, Contzilla, Juridice.ro, 1asig.ro, Curierul Fiscal, Debizz, MATEK, Jurnalul de Afaceri, Administrație.ro, Global Manager, Events Online, Revista Piața, Transilvania Business, Ziarul 21, PR Wave, AntreprenorinRomania.ro, Club Economic, România Durabilă, Economistul, AngajatorulMeu.ro, Arad24.net, Express de Banat, Bănățeanul, Ziarul Clujean, All About Jobs, Top Business News, Business Voice, SpatiulConstruit.ro, Femei în Afaceri

***

Despre BusinessMark:

Din 2013 organizăm evenimente business, în principal „concept propriu”, gândite și planificate  de noi, de la idee și concept, până la implementare. Avem o abordare „all-industries” și dedicăm proiecte unei arii largi de industrii și domenii profesionale. Ne dorim să ne punem „amprenta” în viețile profesionale ale participanților, să producem un impact concret.  Ne propunem să creăm contexte pentru schimb de experiență și creare de idei, contexte pentru dezvoltare, pentru a fi inspirat și a găsi partenerii potriviți.

Dincolo de evenimentele „concept propriu”, organizăm evenimente construite pentru partenerii noștri, evenimente gândite împreună cu aceștia și adaptate obiectivelor lor. Dacă ești în căutarea unei echipe profesioniste care să organizeze evenimente B2B, suntem alături de tine, pas cu pas. Poți conta pe experiența noastră în consultanță, suport în crearea și implementarea conceptului de eveniment, în managementul evenimentului de la creație, logistică, producție și până la optimizarea eficientă a bugetului.





















RELATED ARTICLES