spot_img
AcasăComunicateWorkshopurile gratuite de cariera marca Angajatori de TOP


Workshopurile gratuite de cariera marca Angajatori de TOP

Ti-ar placea sa vezi cum ar arata cariera ta de succes daca te-ai trezi de dimineata si ai vedea toate obiectivele carierei tale indeplinite, savurand cafeaua ta preferata?

Daca raspunsul este DA, avem o veste buna! Intre 31 martie  si 1 aprilie, la Sala Palatului, Angajatori de TOP Bucuresti te invita sa iei parte la cele mai faine  workshopuri de cariera pregatite pentru tine. Te-am facut curios? Descopera toate detaliile mai jos!

Ai mai auzit de Angajatori de TOP?

Angajatori de TOP  este cel mai mare eveniment de cariera care are loc atat în Timisoara, cat si in Bucuresti. Numeroase companii lider de piata sunt prezente la eveniment de cariera unde poti descoperi  informatii despre oportunitatile de angajare si va puteti depune CV-ul. În plus, cei mai apreciati speakeri cu experiență care sustin workshopurile de cariera ti-au pregatit cele mai noi update-uri pentru a-ti atinge obiectivele.

Daca ti-am starnit curiozitatea, haide sa descoperi AGENDA evenimentului chiar aici si sa mai povestim despre workshopuri ca sa intelegi de ce nu poti rata acest eveniment:

– intalneste-te cu reprezentantii celor mai mari companii din tara, unde poti lega conexiuni cu persoanele la fel de  pasionate ca si tine.

– sa investesti in dezvoltarea ta si sa iti sporesti valorile in fata celor mai mari companii din tara

– vei primi si o diploma de participare, ideala CV-ului tau pentru a fi mai aproape de compania ta preferata.

Unde si cand se desfasoara evenimentul?

Sala Palatului, Strada Ion Campineanu 28, Bucuresti

Topicurile abordate in cadrul workshopurilor:

Da startul carierei tale: discuta cu specialistii despre cum functioneaza si ce presupune un internship, cum sa il gasesti pe cel mai potrivit pentru tine, alaturi de o discutie super interesanta pe subiectul job vs cariera;

Prima impresie conteaza: inveti cum să creezii un CV adecvat sii atragator pentru orice recrutor, impreuna cu sfaturi si tehnici despre cum să aii un profil LinkedIn legitim;

Work-life Balance: asculta sfaturile profesionistilor cum sa iti pui sanatatea mentala pe primul loc, plus, poti aborda unul dintre cele la moda subiecte: inteligenta emotionala. Afla daca este un atuu sau o necesitate;

Valoarea unei echipe: poti discuta despre cum sa comunici  eficient in interiorul unei organizatii pentru o eficienta maxima, precum si despre rolul conducerii la locul de munca;

SNEAK PEEK! Participa la giveaway!

In afara de motivatia si cunostintele dobandite, poti pleca acasa cu un premiu, o bratara fitness Huawei Band 7. Tot ce trebuie sa faci este sa participi la una dintre sesiuni, sa completezi chestionarul de feedback la sfarsit si vei fi automat inscris la GIVEAWAY-ul nostru 🎁.






















RELATED ARTICLES