spot_img
AcasăComunicateBusiness de 1,1 milioane EUR in 2021 pentru Chairry, o companie antreprenoriala...


Business de 1,1 milioane EUR in 2021 pentru Chairry, o companie antreprenoriala romaneasca din industria de design si mobilier

Chairry Design & Furniture, o companie specializata pe segmentul de fit-out – amenajari interioare complete, ajunge in anul 2021 la o cifra de afaceri de 1,1 milioane de euro, pe fondul unei piete efervescente pe segmentul de mobilier si amenajari interioare din Romania, in special in domeniul HORECA, care inregistreaza o revenire rapida in context post-pandemic.

Pentru anul 2022, Chairry Design & Furniture isi propune atingerea unei cifre de afaceri de 3 milioane de euro, prin extinderea activitatilor pe segmentul interioarelor de birouri, domeniului educational (scoli publice si private), cat si pe domeniul medical (clinici si spitale).

“In 2021, atat hotelurile cat si restaurantele au investit in proiecte de re-design si reamenajare, pentru a fi competitive in perspectiva redeschiderii de dupa lunga perioada pandemica. In acelasi timp, s-au inaugurat numeroase restarurante noi, multe cu concepte inovative, cat si hoteluri – atat apartinand unor lanturi internationale cat si hoteluri detinute de proprietari locali.  

Vedem in continuare oportunitatea cresterii segmentului de fit-out, in principal pe segmentele medical, educational, dar si de birouri, avand in vedere relaxarea restrictiilor sanitare si revenirea treptata la birou, care se simte deja,” declara Raluca Dorobantu, Managing Partner Chairry.

Conform unei analize a companiei, doar pe segmentul hotelier in ultimul an au fost inaugurate sau sunt in curs de livrare cel putin 10 noi hoteluri de 4 si 5 stele in Romania. Chairry Design & Furniture a semnat in 2021 designul interior pentru peste 3.500 de metri patrati de spatii interioare – intre care Trattoria Il Calcio, Hotel Ibis Timisoara, Hotel Golden Tulip Sibiu, Hotel Sinaia, noua Clinica Neuroaxis din Bucuresti, Enayati Medical City, Mall Vitan.

Care sunt tendintele principale pe segmentul amenajarilor interioare in 2022?

  • Solutii de distantare sociala precum panouri separatoare pentru spatii interioare sau cabine izolatoare.
  • Solutii de design care integreaza elemente de sustenabilitate – in acest an, materialele – vedeta sunt lemnul, sticla, piatra sau metalul, pentru a sugera apropierea de natura si grija pentru mediul inconjurator; acestea vor avea castig in fata celor sintetice, apreciaza specialistii Chairry.
  • Spatii flexibile, multifunctionale, avand in vedere tendinta generala privind flexibilitatea modului de lucru.
  • Spatii recreative pentru relaxare – in contextul in care proprietarii diverselor spatii investesc din ce in ce mai mult in starea de bine a celor care utlizeaza spatiul.
  • Gradina in spatiul interior si integrarea diferitelor forme de natura in design (materiale, elemente inspirate din natura).

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenoriala romaneasca, opereaza de peste 20 de ani pe piata locala si este specializata in design si amenajari interioare, precum si in furnizare de solutii de mobilier importat sau produs local. In total, Chairry a importat pana in prezent peste 20.000 de piese de mobilier si a amenajat peste 50.000 mp de spatii interioare.

 





















RELATED ARTICLES