spot_img
AcasăComunicateCea mai mare competiţie de business din Europa a desemnat cele mai...


Cea mai mare competiţie de business din Europa a desemnat cele mai performante 12 companii

Cele mai performante 12 companii din Europa sărbătoresc după ce au fost desemnate câștigătoare în cadrul ediției 2015/16 a European Business Awards, program sponsorizat de către RSM, în cadrul unei ceremonii exclusiviste ce a avut loc în Milano și la care au participat lideri proeminenți din business, ambasadori europeni și miniștri.

Companiile câștigătoare și-au primit recunoașterea după o “călătorie” de 16 luni în cea mai mare competiție de business din Europa, care a atras anul acesta peste 32.000 de înscrieri și a generat peste 227.000 de voturi din partea publicului.

VIP-uri din business au oferit trofee celor 11 câștigători de categorii și Campionului European al Publicului – câștigătorul desemnat prin votul publicului. Pe lângă aceștia, lui Roberto Polillo i-a fost înmânat Premiul pentru Întreaga Activitate, pentru munca sa de pionierat în tehnologia informației.

Jean Stephens, CEO al RSM, cea de-a șasea rețea de audit, taxe și consultanță din lume, a declarat: „Calibrul competiției de anul acesta este excepțional. Geniul antreprenorial, capacitatea extraordinară de inovație, leadership și intuiție în business dovedite de către laureaţii premiilor Ruban D’Honneur și de către câștigătorii categoriilor demonstrează cât de multe poți obține în condiții economice dificile. Toți cei implicați fac cinste țărilor lor; tuturor le dorim numai success în viitor.”

Dan Schwartz, Managing Partner al RSM Romania, a adăugat: „Deși nicio companie din România nu a fost desemnată câștigătoare a ediției de anul acesta a European Business Awards, foarte multe companii din România au luat parte la această competiție. Atunci când este vorba despre un eveniment de asemenea anvergură, să participi este la fel de important precum este să câștigi – așadar, vreau să felicit toate companiile care au concurat pentru premiile European Business Awards. Sunt convins că cel puțin una dintre aceste companii va fi câștigătoare pe viitor.”

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards, a declarat: “Aceste fantastice companii sunt cele mai bune dintre cele mai bune. Ele demonstrează agilitate și adaptabilitate, capacitate de inovație și success financiar, și crează oportunități semnificative de creștere într-o piață global competitivă. Împreună, aceste companii construiesc o comunitate europeană de business mai puternică și contribuie la un viitor mai bun pentru noi toți.”

Cei 11 câștigători au trecut printr-un proces de evaluare care a inclus o prezentare scrisă, o înregistrare video și interviuri față în față, și au fost selectați ca unul dintre cei 678 de Campioni Naționali și 110 laureați ai Ruban D’Honneur înainte de a ajunge în finală.

În competiția din 2015-2016, au fost reprezentate toate statele membre ale Uniunii Europene, alături de Turcia, Norvegia, Elveția, Serbia și Macedonia. Cumulat, aceste companii depășesc 1.2 trilioane de Euro în venituri și au peste 2.5 milioane de angajați.

Susținut încă de la înființare de către sponsorul și promoterul principal RSM, programul European Business Awards este acum la cea de-a zecea ediție anuală și are ca scop principal dezvoltarea unei comunități de business puternice și de succes în Europa. Lista de sponsori și parteneri adiționali include UK Trade and Investment (UKTI), ELITE și PR Newswire.


CÂȘTIGĂTORII

 

Categorie Câștigător Țară
Premiul RSM pentru Antreprenorul anului

[RSM Entrepreneur of the Year Award]

Aerogen Irlanda
Premiul pentru Business-ul anului, cifră de afaceri între 0 și 25 milioane €

[Business of the Year Award, € 0-25m]

Clio Online Danemarca
Premiul pentru Business-ul anului, cifră de afaceri între 26 și 150 milioane €

[Business of the Year Award, € 26-150m]

GrupAmetller Spania
Premiul pentru Business-ul anului, cifră de afaceri peste 150 milioane €

[Business of the Year Award, € 150m+ ]

Figeac Aero Franța
Premiul pentru Orientare către Client

[Customer Focus Award ]

Bel Medic Serbia

 

Premiul pentru Import/Export

[ Import/Export Award ]

Mycronic AB Suedia
Premiul ELITE pentru Strategia de Dezvoltare a anului

[ELITE Award for Growth Strategy of the Year]

Nef-Timur Real Estate Development Turcia
Premiul Angajatorul anului [Employer of the Year Award] Relekta Norvegia
Premiul pentru selecția Președintelui

[Chairman’s Selection Award]

Science4you S.A. Portugalia
Premiul pentru Sustenabilitate

[Environmental & Corporate Sustainability Award]

Wyke Farms Marea Britanie
Premiul UKTI pentru Inovație [UKTI Award for Innovation] TEKEVER Portugalia
Premiul pentru întreaga activitate

[Lifetime Achievement Award]

Roberto Polillo Italia
Campionul European al Publicului

[European Public Champion]

YEDAS Turcia


RELATED ARTICLES