spot_img
AcasăEconomieContract de 2,8 milioane euro pentru finalizarea unui pasaj de pe centura...


Contract de 2,8 milioane euro pentru finalizarea unui pasaj de pe centura Aradului

Compania Tehnodomus din Arad a obținut un contract în valoare de 12,78 milioane lei (2,8 milioane euro) de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în vederea finalizării unui pasaj de pe centura oraşului Arad, potrivit unui anunţ publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Pasajul, amplasat pe Drumul Naţional 7 (DN7), care leagă Bucureştiul de Nădlac trecând prin Piteşti, Sibiu şi Arad, este terminat în proporție de 70%. Lucrările de finalizare au fost însă amânate mai mulți ani în urma mai multor rezilieri ale contractului.

Contractul vizează ”finalizare lucrări rest de executat pentru obiectivul „Pasaj denivelat pe varianta de ocolire Arad peste liniile CF Brad-CF Curtici-DJ709B””, se arată în anunţ. Valoarea iniţială estimată a contractului era de 33,7 milioane lei (7,3 milioane euro), cu TVA.

Tehnodomus a avut în 2016 venituri totale de 74,1 milioane lei (16,5 milioane euro) şi înregistra, la finalul anului trecut, datorii totale de 41,2 milioane lei (9,2 milioane euro), potrivit raportului trimis la Ministerul Finanţelor și citat de News.ro.


RELATED ARTICLES