Dacia a lansat primul său model electric

0
18
DACIA deschide o nouă pagină din istoria sa, odată cu prezentarea showcar-ului Dacia Spring care prefigurează primul model 100% electric al mărcii, arată un comunicat al companiei, care mai anticipează că noul model ar putea fi cea mai accesibilă mașină electrică din Europa, potrivit Economica.net.

https://www.economica.net/dacia-a-lansat-spring-primul-sau-model-electric_180557.html

De asemenea, cei de la Dacia susțin că Showcar-ul Spring este un vehicul de segment mini electric și electrizant. Dimensiunile sale reduse îl recomandă ca soluția ideală pentru o utilizare zilnică fără griji.

Totodată, aceasta beneficiază de o motorizare 100% electrică și de o baterie adaptată pentru o utilizare cotidiană și răspunde nevoilor pragmatice de mobilitate urbană și interurbană.

Versiunea de serie va fi propusă așadar și pe această piață, în care Grupul Renault este deja angajat cu cea mai mare flotă de vehicule în car-sharing din Europa (7 800 ZOE, Kangoo Z.E. și Twizy).

În ultimii 15 ani, Dacia și-a lăsat amprenta asupra pieței auto, reușind două adevărate revoluții prin modelele Logan (pe piața vehiculelor noi) și Duster (în segmentul SUV).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here