spot_img
AcasăEconomieDirectorul general al Romgaz, Virgil-Marius Metea, a fost revocat din funcție de...


Directorul general al Romgaz, Virgil-Marius Metea, a fost revocat din funcție de către C.A.

Consiliul de Administraţie al Romgaz l-a revocat pe Virgil-Marius Metea din funcţia de director general al societăţii, înlocuindu-l cu Emil-Corin Cindrea, se arată într-un comunicat transmis vineri către Bursa de Valori Bucureşti.

„Prin Hotarârea nr. 36/14 decembrie 2017, Consiliul de Administraţie SNGN Romgaz SA revocă, în baza art. 2030 alin. (1) şi a art. 231 din Codul Civil, mandatul de director general al dlui Virgil-Marius Metea, încetând astfel şi contractul de mandat încheiat între SNGN Romgaz SA şi dl Virgil-Marius Metea”, se arată în comunicatul citat.

Motivele revocării sunt: „deficienţele în actul de management, nerespectarea şi nepunerea în aplicare a deciziilor unor autorităţi de control şi reglementare, dar şi ale Consiliului de Administraţie”.

Totodată, „Consiliul de Administraţie, prin Hotarârea nr.37/14 decembrie 2017, numeşte pe dl Corin-Emil Cindrea în funcţia de director general provizoriu al SNGN Romgaz SA. Durata mandatului de director general provizoriu al dlui Corin-Emil Cindrea este de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni, potrivit prevederilor art.64 al.2 din OUG nr.109/2011”, a mai comunicat Romgaz.


RELATED ARTICLES