spot_img
AcasăEconomieFiscul a vândut proprietățile lui Sorin Ovidiu Vîntu pentru 19,56 milioane lei


Fiscul a vândut proprietățile lui Sorin Ovidiu Vîntu pentru 19,56 milioane lei

ANAF a vândut proprietățile lui Sorin Ovidiu Vîntu de la Sulina și Crișan pentru suma de 19,56 de milioane de lei. Pentru proprietatea de Mihăilești, al cărei preț de vânzare se ridică la 282.319 lei fără TVA, nu s-a găsit încă un cumpărător.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a vândut obiectivele turistice din comuna Crișan și orașul Sulina, județul Tulcea, în cadrul unei licitații, valoarea acestora ridicându-se la 19.566.643 de lei.

„Bunurile imobile valorificate au fost adjudecate la valori mai mari decât preţurile stabilite de evaluatori”, anunţă ANAF, precizând că „cele două bunuri imobile valorificate prin licitaţie, erau sechestrate în dosarele penale nr. 36176/3/2012 şi nr. 37339/3/2012*”, se menționează în comunicatul ANAF.

Totodată, ANAF a anunțat că sumele obținute din valorificarea celor două proprietăți „vor acoperi o parte din sumele care fac obiectul confiscării speciale dispuse de instanţă în cadrul celor două dosare de executare silită întocmite pe numele debitorului Sorin Ovidiu Vântu, în baza hotărârilor judecătoreşti”.

Statul a scos la vanzare Complexul „Lebada” de la Crisan, Complexul „Sulina” si o proprietate situata in Mihailesti, sperand sa recupereze peste 2,5 milioane de euro de la Vintu.


RELATED ARTICLES