spot_img
AcasăEconomieFlorin Jianu, reales președinte al CNIPMMR


Florin Jianu, reales președinte al CNIPMMR

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și singurul ministru din guvernul Grindeanu care a demisionat în urma aprobării OUG 13, a fost reales vineri în funcția de președinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

Florin Jianu a fost reales cu unanimitate de voturi vineri în urma întrunirii președinților consiliului la nivel național, transmite News.ro.

„Voi continua să muncesc cu onestitate şi profesionalism pentru mediul de afaceri românesc. România are acum mai mult ca oricând nevoie de profesionalism, stabilitate şi predictibilitate”, a declarat Florin Jianu.

Florin Jianu a făcut parte şi din Guvernul Ponta, ca ministru delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism în perioada martie-decembrie 2014, iar din aprilie anul trecut şi până în ianuarie anul acesta a fost preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

De asemenea, el a fost şi preşedintele Asociaţiei Europene a Tinerilor Antreprenori (JEUNE).

Jianu este cel care a gândit conceptele programului Start-Up Nation, Legea Prevenţiei, proiectul privind înfiinţarea liceelor de antreprenoriat, precum şi programul România Profesională.RELATED ARTICLES