spot_img
AcasăEconomieFPTR lansează „Litoralul pentru toți” cu prețuri pornind de la 159 de...


FPTR lansează „Litoralul pentru toți” cu prețuri pornind de la 159 de lei

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat luni că în perioada 22 mai – 18 iunie se desfășoară programul „Litoralul pentru toți”. Anul acesta, prețurile per persoană pornesc de la 159 de lei pentru cazare timp de șase nopți la un hotel de o stea, fără mic dejun, în sudul litoralului.

Programul „Litoralul pentru toți” oferă tarife mai mici cu până la 50% față de cele din sezonul de vârf pentru un sejur la mare, iar în ediția din acest an s-au păstrat tarifele din toamna anului trecut.

Până acum, circa 5.000 de turiști vor putea să achiziționeze un sejur la tarif redus pe litoralul de la Marea Neagră, în program fiind înscrise deocamdată 12 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, ce pun la dispoziție 1.450 de locuri pe serie.

Cele mai mari tarife din programul pentru 2017 sunt cele pentru zona Mamaia – Constanța – Eforie, un sejur de șase nopți costând 235 lei la hotel de două stele fără mic dejun, și 265 de lei la un hotel de trei stele, fără mic dejun inclus.

Pentru hotelurile care au micul dejun inclus, tarifele se situează la 315 lei/persoană pentru un hotel de două stele, 425 de lei/persoană pentru un hotel de trei stele, 485 de lei/persoană pentru un hotel de patru stele și 605 lei/persoană pentru un hotel de cinci stele.

Tarifele maximale pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) ajung în această ediţie (sejur şase nopţi/persoană) până la: 159 lei/persoană la hoteluri de o stea fără mic dejun , 179 lei de lei/persoană la hoteluri de două stele fără mic dejun fără mic dejun, 199 lei de lei/persoană la hoteluri de trei stele fără mic dejun, 269 de lei/persoană la hoteluri două stele cu mic dejun, 329 lei/persoană la un hotel de trei stele cu mic dejun, 379 lei/persoană la un hotel de patru stele cu mic dejun
şi 469 lei/persoană la un hotel de cinci stele cu mic dejun.RELATED ARTICLES