Kaufland şi Glovo lansează o linie telefonică cu livrare gratuită pentru vârstnici

0
27
Pentru a veni în sprijinul persoanelor în vârstă sau cu dizabilităţi, care nu pot ieşi din casă în perioada aceasta, Kaufland lansează alături de Glovo şi de Fundaţia Regală Margareta a României o linie telefonică specială de preluare a comenzilor, conform Adevărul.ro.

De asemenea, Kaufland România va asigura livrarea gratuită la domiciliu şi plata ramburs a produselor, pentru a sprijini în această perioadă persoanele de peste 65 de ani şi pe cele cu dizabilităţi. Aceştia pot apela la numărul de telefon 0720.00.95.95 (tarif normal), în intervalele luni-sâmbătă: 08:30-21:30 şi duminică: 08:30-20:00 şi pot plasa comenzi, la o distanţă de maximum 6 km faţă de magazinele Kaufland implicate în acest program. Achitarea produselor se va face în numerar, la livrare, pentru a veni în sprijinul vârstnicilor care nu folosesc instrumente digitale de plată. Linia telefonică creată este momentan disponibilă în toate cele 14 oraşe din reţeaua Glovo – Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Craiova, Constanţa, Sibiu, Arad, Ploieşti, Oradea, Brăila, Galaţi şi Piteşti.

Totodată, Kaufland România rămâne alături de clienţi în această perioadă dificilă şi îi asigură că magazinele vor rămâne deschise şi vor fi în continuare bine aprovizionate, datorită implicării deosebite a întregii echipe şi a partenerilor săi.LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here