spot_img
AcasăEconomieLidl continuă să investească în expansiune


Lidl continuă să investească în expansiune

Retailerul german Lidl va inaugura în data de 19 decembrie, la Sf Gheorghe, ultimul magazin din acest an, după un tur de forță în urma căruia au apărut pe hartă 23 supermarketuri noi, scrie  ECONOMICA.NET.

De asemenea, anul 2019 a fost astfel pentru retailerul german, al treilea după cifra de afaceri, unul de excepție din punct de vedere al expansiunii.Investițiile sunt și ele pe măsură, de aproximativ 9,8 milioane de euro.

Discounterul german Lidl a investit anul acesta cel puțin 9,8 milioane de euro în construcția de noi magazine, rețeaua urmând să ajungă la final de an la un număr de 261 de supermarketuri, cu 23 mai multe decât anul trecut, arată informațiile ECONOMICA.NET.

În medie, construcția unui magazin Lidl presupune o investiție de aproximativ 2 milioane de lei ( 430.000 de euro), din informațiile ECONOMICA.NET, ceea ce înseamnă că anul acesta retailerul a investiit în jur de 9,8 milioane de euro în expansiune (doar partea de construcție).

Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 260 de magazine și 5 centre logistice.


RELATED ARTICLES