spot_img
AcasăEconomieLinie nouă de producţie lansată la Combinatul ArcelorMittal din Galați


Linie nouă de producţie lansată la Combinatul ArcelorMittal din Galați

Combinatul ArcelorMittal din Galați deține o nouă linie de producție ce va permite realizarea de rulouri din oţel acoperite organic. Noua linie a fost lansată în urma unei investiții de 15 milioane de euro.

„Suntem mândri să deschidem o activitate industrială cu totul nouă în cadrul Combinatului nostru, care va oferi produse cu valoare adăugată mare. Acest lucru demonstrează angajamentul ArcelorMittal pentru Galaţi şi pentru România”, a declarat directorul general al ArcelorMittal Galaţi – Skopje, Bruno Ribo.

Linia de producție recent inaugurată are o capacitate de până la 90.000 de tone pe an. Aceasta va livra în special pentru piaţa internă, dominată în prezent de importuri dar care arată o promisiune de creştere. Linia cu acoperire organică produce benzi într-o gamă largă de dimensiuni, cu acoperire pe una sau ambele feţe, cu diferite adâncimi ale stratului de vopsea şi cu finisaje atât mate cât şi lucioase.

Noua linie de producţie a fost realizată printr-un pachet investiţional în valoare de 15 milioane de euro şi are drept scop, potrivit reprezentanţilor companiei, satisfacerea aşteptărilor clienţilor din segmente industriale cum ar fi: acoperişuri metalice, sisteme de scurgere şi drenaj, panouri sandwich, răcitoare industriale şi altele, scrie News.ro.


RELATED ARTICLES