spot_img
AcasăEconomieLudwik Sobolewski și-a dat demisia de la Bursa de Valori București


Ludwik Sobolewski și-a dat demisia de la Bursa de Valori București

Ludwik Sobolewski a notificat cu privire la demisia sa din calitatea de director general al societății, se arată într-un anunț publicat pe site-ul operatorului pieței de capital.

„Bursa de Valori București informează ca, în data de 27 octombrie 2017, Ludwik Sobolewski a notificat societatea cu privire la demisia sa din calitatea de director general al societății”, se arată într-un anunț publicat pe site-ul BVB.

Conform unor informații din piață, momentan se așteaptă decizia Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) de avizare a noului șef, după ce Consiliul de Administrație al Bursei a inițiat, recent, un proces intern de selecție a candidaților pentru funcția de director general.

Alin Barbu, director general adjunct al Bursei de Valori București, coordonează momentan activitatea instituției, după ce contractul de mandat al directorului general, Ludwik Sobolewski, a expirat la sfârșitul lunii august a acestui an iar acesta a luat decizia de a nu-și exercita mandatul până la o decizie a Consiliului Bursei.


RELATED ARTICLES