spot_img
AcasăEconomieNouă clădire a lui Țiriac în centrul Bucureștiului


Nouă clădire a lui Țiriac în centrul Bucureștiului

Firma Global East European Investment, deținută indirect de omul de afaceri Ion Tiriac, pregătește terenul din apropierea Pieței Victoriei pentru un turn de birouri, potrivit Economica.net.

De asemenea, compania are autorizație de construcție încă de anul trecut, însă la mijlocul acestei luni a început amenajarea șantierului și demararea primelor lucrări. După ani de amânări, omul de afaceri Ion Țiriac investește din nou în imobiliare.

Noul proiect imobiliar dezvoltat de compania omului de afaceri Ion Țiriac se află însă în oferta brokerilor pentru închiriere, la o chirie de 19 euro/mp, potrivit celor de la Crosspoint. Turnul va avea cinci subsoluri și va fi înalt de 12 etaje, cu 260 de locuri de parcare. Imobilul urmează să fie finalizat in trimestrul III din 2020.

În același timp, firma East Global European Investment este deținută de Weybridge Property SRL (49,9%), Weybridge Holdings Limited (40%) și Weybridge Real Estate SRL (9,99%). Omul de afaceri Ion Țiriac a investit în proiectul rezidențial Stejarii, dar și în proiectul Residenz din Chitila. Fostul tenismen este cel mai bogat român, cu o avere estimată la 1,7 – 1,8 miliarde de euro de revista Capital în top 300 cei mai bogați români. Cei mai mulți bani îi face din auto, asigurări, energie, dar și din sport.


RELATED ARTICLES