spot_img
AcasăEconomiePapalekas a lansat o emisiune de obligațiuni în valoare de 550 milioane...


Papalekas a lansat o emisiune de obligațiuni în valoare de 550 milioane de euro

Compania Globalworth, condusă de omul de afaceri Ioannis Papalekas, a strâns 550 de milioane de euro în cadrul primei sale emisiuni de obligațiuni în euro, a anunțat marți fondul.

Obligațiunile emise de fondul de investiții imobiliare Globalworth au o dobândă anuală fixă de 2,875%, fiind totodată listate pe bursa irlandeză.

“Suntem încântați de interesul puternic arătat de investitorii internaționali față de prima noastră tranzacție cu obligațiuni în euro. Cu ajutorul tranzacției, simplificăm structura capitalului datorat, reducând substanțial costul mediu al datoriei, și creștem cufărul de război pregătit în vederea următoarei etape de creștere în România și în regiunea ECE, în special în Polonia”, spune Dimitris Raptis, director executiv adjunct și de investiții al Globalworth.

De asemenea, Globalworth face parte din lista celor mai activi investitori imobiliari de pe piața locală în ultimii ani, printre principalele proiecte deținute fiind Tower Center International, BOB, BOC, Upground, Nusco Tower, Green Court Building A sau Unicredit HQ.


RELATED ARTICLES