AcasăEconomiePrimăria Bucureşti aduce şi tramvaie turceşti

Primăria Bucureşti aduce şi tramvaie turceşti
Primăria Municipiului Bucureşti i-a desemnat câştigători ai licitaţiei pentru tramvaie pe turcii de la Durmazlar, potrivit clubferoviar.ro.

„Oferta declarată câștigătoare în urma aplicării criteriului de atribuire, cel mai bun raport calitate-preț și a algoritmului de calcul asociat așa cum a fost publicat în anunțul de participare, este oferta prezentată de DURMAZLAR MAKINE SANAYI VE TICARET A.S. care s-a clasat pe primul loc și a obținut un punctaj de 99,61 puncte”, se arată în documentul „Comunicare privind rezultatul procedurii de atribuire, citat de clubferoviar.ro.

De asemenea, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) i-a anunţat în luna august pe cei doi participanţi la licitaţia pentru 100 de tramvaie că perioada de evaluare a ofertelor se prelungeşte cu patru luni, până pe 15 decembrie, după ce a stat blocată mai multe luni în etapa de evaluare tehnică, potrivit Economica.net.

Tramvaiele trebuie să aibă 36 de metri, podeaua coborâtă integral şi cinci uşi duble. Contractul include, de asemenea, piesele de schimb, consumabilele, serviciile de punere în funcţiune, servicii de întreţinere, service şi remedierea defecţiunilor pe perioada garanţiei. Totodată, câştigătorul va asigura şi şcolarizarea personalului care va opera tramvaiele.


RELATED ARTICLES