spot_img
AcasăEconomieSoluții pentru IMM-uri: consultanță pentru prestatorii de servicii


Soluții pentru IMM-uri: consultanță pentru prestatorii de servicii

“România durabilă” a venit în luna iunie cu încă un eveniment destinat firmelor mici și mijlocii: „Soluții pentru IMM-uri: consultanță pentru prestatorii de servicii ”. La eveniment, desfășurat în Sala Eminescu-Hotel Caro din București, au fost invitați peste 60 de reprezentanți ai firmelor mici și mijlocii din București și județul Ilfov, la o întâlnire cu experții propuși de proiectul România Durabilă: Ramona Ivan – Directorul Direcției relații externe și finanțări structurale a CEC Bank, Daniela Marin, Director program BERD de finanțare a IMM, Andreea Cramer, reprezentant soluții Telekom pentru dezvoltarea afacerilor, precum și cu Gabriel Biriș, avocat specializat în fiscalitate și Corneliu Teofil Teaha, consultant fiscal.

Potrivit Ramonei Ivan, principalul ajutor pe care banca îl poate oferi antreprenorilor este consultanța în finanțare: “Noi trebuie să oferim sfaturi reprezentanților companiilor care au nevoie de finanțare, trebuie mai întâi de toate să înțelegem foarte bine afacerea pentru care ni se solicită finanțare”. La rândul ei, Daniela Marin a menționat că, prin programul BERD de finanțare nerambrusabilă, “scopul nostru este să ajutăm IMM-urile să se dezvolte, facilitându-le accesul la servicii profesionale de consultanță în afaceri”. Daniela Marin a mai adăugat că programul oferă finanțare nerambursabilă în medie de 50%, destinată dezvoltării IMM-urilor, proiectele desfășurându-se pe o perioadă de maximum 6 luni.

Partener al proiectului România Durabilă, compania de telecomunicații Telekom România a venit cu soluții inteligente menite să sporească eficiența firmelor. Reprezentantul Telekom, Andreea Cramer a subliniat că este important ca antreprenorii să învețe, prin intermediul furnizorilor, cum să își promoveze afacerea sau prin ce soft-uri și aplicații să optimizeze business-ul.

Proiectul România Durabilă continuă seria de evenimente și dezbateri menite să ofere consultanță și expertiză diversă reprezentanților firmelor mici și mijlocii.


RELATED ARTICLES