Vânzările de roviniete s-au diminuat cu 25%

0
2

Scala Assistance, distribuitor autorizat CNAIR, care operează şi platforma online de vânzare de roviniete Roviniete.ro, a anunţat marţi că a înregistrat în luna martie o reducere cu 10% a vânzărilor de roviniete, pe fondul stării de urgenţă şi al măsurilor implementate de autorităţi, potrivit News.ro.

”Contracţia cea mai puternică s-a înregistrat în categoria vehiculelor de transport persoane, unde scăderea din ultima săptămână din martie este de aproape -80%, în timp ce dinamica pentru autoutilitare şi transport marfa a fost de -15%. Pentru categoria autoturismelor, scăderea la nivelul aceleiaşi perioade  a fost de -40%”, potrivit datelor extrase din platforma Scala Assistance, distribuitor autorizat CNAIR.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat zilele trecute că valabilitatea rovinietei nu se prelungeşte automat în perioada stării de urgenţă, întrucât aceasta nu se încadrează în categoria “documentelor eliberate de autorităţile publice”.

Echipa Scala Assistance lucrează la distanţă în această perioadă, pentru a asigura funcţionarea optimă a sistemului online de emitere a rovignetei, taxei de pod şi celorlalte servicii, potrivit sursei amintite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here