spot_img
AcasăEuropaDupă Brexit: Amazon va crea peste 5.000 de locuri de muncă în...


După Brexit: Amazon va crea peste 5.000 de locuri de muncă în 2017 în Marea Britanie

Retailerul online Amazon vrea să creeze peste 5.000 de locuri de muncă în Marea Britanie în acest an și să își mărească investiția în țară chiar și după ce aceasta va părăsi Uniunea Europeană, transmite Reuters.

Amazon, împreună cu giganți precum Google și Apple, și-a mărit angajamentul față de Marea Britanie în ultimul an, declarând că decizia de părăsire a UE în urma referendumului a Marii Britanii nu afectează planurile de investiții în această țară.

Planul de angajare a peste 5.000 de britanici în 2017 este un record pentru Amazon în Regatul Unit, cu toate că anunțase anterior doar înființarea a 2.000 de posturi. Această decizie va duce numărul de angajați în Marea Britanie la 24.000.

„Creşterea numărului de angajaţi va conduce la livrarea mai rapidă a produselor, la o selecţie mai bună şi la servicii mai bune oferite clienţilor”, a anunțat Doug Gurr, managerul de țară din Marea Britanie.

Noul sediu central al companiei americane din Londra vor lucra peste 5.000 de angajaţi până la sfârşitul acestui an.

Concentrarea specialiştilor în tehnologie din Londra a fost menţionată de numerose companii ca fiind un avantaj competitiv.

 


RELATED ARTICLES