AcasăComunicateCEC Bank lansează Contul de Economii în lei dedicat clienților persoane juridice


CEC Bank lansează Contul de Economii în lei dedicat clienților persoane juridice

București, 17.02.2020CEC Bank, banca românească cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea din România, lansează contul de economii în lei pentru cliențiipersoane juridice, prin intermediul căruia aceștiaau posibilitatea de a face oricând depuneri cu dobânzi bonificatesau retrageri.

”Prin lansarea contului de economiiîn lei, CEC Bank își divesifică oferta de produse bancare de economisire destinate clienților persoane juridice. La nivelul sistemului bancar din România, segmentul companiilor are o pondere importantă în totalul depozitelor. Astfel, vrem să oferim clienților persoane juridice soluții care să permită acumularea capitalurilor necesare diferitelor proiecte, în condiții de flexibilitate și cu dobânzi avantajoase”, a declarat Bogdan Neacșu,președinte director general al CEC Bank.

Clienții persoane juridice pot deschide conturi de economiiîn lei în oricare dintre cele peste 1.000 de unități teritoriale CEC Bank. Dobânda pornește de la 0,1% pentru sumele sub 5.000 de lei și ajunge la 0,3% în cazul unui  sold  până la  100.000 de lei.

Clienții pot realiza depuneri și retrageri de sume oricând, prin unitățile teritoriale CEC  Bank , fără a pierde dobânda acumulată.Contul de Economii vine în completarea depozitelor standard oferite de bancă, cu dobânzi de până la 2% pe an.

Pentru mai multe informatii despre oferta CEC Bank pentru companii,accesați www.cec.ro/.

**

Despre CEC Bank

CEC Bank este banca românească cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienți, cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de 29,3 miliarde lei, la sfârșitul anului 2018.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).

Statul român, prin Ministerul Finanțelor Publice, este unicul acționar al CEC Bank, iar în luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.roRELATED ARTICLES