spot_img
AcasăComunicateTBI Credit lansează o soluție digitală de finanțare pentru servicii stomatologice


TBI Credit lansează o soluție digitală de finanțare pentru servicii stomatologice

București, 21 august 2018: TBI Credit, parte a TBI Bank, intră pe segmentul de creditare digitală în domeniul medical printr-un parteneriat cu clinica de stomatologie DentoCare, care permite astfel clienților să acceseze servicii stomatologice cu plata în rate prin intermediul platformei digitale de creditare TBI.

Clienții DentoCare pot beneficia, începând cu luna august, de servicii de specialitate complexe, inclusiv aparate sau implanturi dentare, cu finanțare 100% digitală oferită de TBI Credit. Metoda de plată este accesibilă direct pe DentoCare.ro, iar procesul de creditare este exclusiv online, disponibil 24/7, fără a fi necesară vizita la bancă. După ce aleg serviciile stomatologice pe care vor să le finanțeze prin TBI Credit și numărul de rate – între 6 și 60, clienții intră în apel video cu un reprezentant al TBI Credit în vederea  identificării online și a semnării  electronice a tuturor documentelor necesare.

„Parteneriatul cu DentoCare este primul pas pe care îl facem pe segmentul finanțării de servicii medicale. În prezent, majoritatea comercianților care folosesc platforma noastră digitală de creditare provin din industrii precum IT&C, fashion, decorațiuni interioare, DYI sau turism. Platforma eCommerce permite practic oricărui business să asigure clienților posibilitatea de a accesa soluții de finanțare simplu și rapid, într-un proces digital și sigur, care necesită doar 10 minute”, spune Kostas Tovil, Senior Vice President al eCommerce TBI Credit.

Comercianții pot integra platforma digitală de creditare oferită de TBI Credit pe website-urile proprii într-un mod facil și accesibil, diversificând astfel metodele de plată oferite clienților și devenind mai competitivi.

Despre TBI Credit

Fondată în 2003, TBI Credit este parte a TBI Bank, care operează în România și Bulgaria sub umbrela 4finance, cel mai mare grup european de creditare online și pe mobil. Prin intermediul unei rețele de peste 5.000 de agenții, TBI deservește aproximativ 1,4 milioane de clienți, mizând pe consumatori și pe strategia de a deveni un creditor digital de ultimă generație.

Despre DentoCare

DentoCare este o societate cu profil medical, cu capital 100% românesc, care oferă în cadrul clinicilor sale tratamente stomatologice la cele mai înalte standarde europene. DentoCare pune la dispoziția pacienților soluții complete în toate domeniile stomatologice, medici specialiști și aparatură de ultimă generație. Parteneriatul cu Ormco (lider mondial în ortodonție) și cu Nobel Biocare (lider mondial în implantologie) a făcut ca proiectul DentoCare să fie accesat de peste 25.000 de pacienți. DentoCare este un concept modern bazat pe profesionalism și seriozitate, fiind totodată accesibil din punct de vedere financiar.


RELATED ARTICLES