spot_img
AcasăComunicate5 Motive pentru care merită să participi la Angajatori de TOP Timișoara


5 Motive pentru care merită să participi la Angajatori de TOP Timișoara

Știm cât de greu poate fi să iți cauți un job sau să aplici într-un domeniu de viitor. Poți să îți ușurezi munca dacă participi la un eveniment de carieră dedicat studenților, absolvenților sau persoanelor în căutare de un loc de lucru nou. Evenimentele de carieră sunt o oportunitate perfectă de a scoate în evidență acele elemente care fac din companie locul de muncă ideal.

Ai ocazia să înveți de la profesioniștii de la marile companii și să ai parte de noi experiențe complete în ceea ce privește viitorul tău. În cadrul Angajatori de TOP Timișoara se aduc în același spațiu persoane care au trecut prin experiențe deosebite care merită împărtășite cu cei aflați în căutare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională.

Ce beneficii aduce Angajatori de TOP Timișoara? 

Workshopuri

Workshopurile sunt dedicate persoanelor care își doresc o experiență nouă și interactivă unde pot adresa întrebări relevante persoanelor din marile companii. Workshopurile din cadrul evenimentului de carieră se desfășoară în format fizic în Timișoara la 📌 C.R.A.F.T. în perioada 28-29 Octombrie. Vei pleca cu un bagaj de informații relevant și util atât celor care își doresc să devină experți în domeniul de activitate, cât și pentru cei care se află la început de drum. Descoperă toate workshopurile AICI:

AGENDA Business

AGENDA Tech

Giveaway și alte premii

Implicarea și entuziasmul pentru propria carieră sunt răsplătite printr-un premiu, așa că poți să participi la giveaway-ul de toamna această, unde ai șansă să câștigi o pereche de căști In-Ear Sony. Dacă ești curios ce trebuie să faci vezi.

Networking

Fă primul pas în carieră și participă la o experiență completă în ceea ce privește viitorul tău!


RELATED ARTICLES