spot_img
AcasăComunicateA fost lansată cartea „Discuții despre vectorul de energie hidrogen”


A fost lansată cartea „Discuții despre vectorul de energie hidrogen”

”Discuții despre vectorul de energie-hidrogen”, cea mai recentă lucrare pe această temă scrisă de specialiști din România, a fost lansată miercuri în București. Volumul este o explorare a potențialului acestei resurse în ceea ce privește transformarea peisajului energetic. Cei cinci autori, domnul Ioan Iordache, Director executiv al Asociației pentru Energia Hidrogenului din Romania și cercetător științific la ICSI Rm. Vâlcea, domnul Dumitru Chisăliță, Fondator și Președinte al Asociației Energia Inteligentă, domnul Marius Schuster, Fondator Arena Innovation, domnul Cristian Călin, Manager tehnic gaz, Delgaz Grid și doamna Oana Dumitrean oferă cititorilor informații clare asupra modului și rolului important pe care acest vector de energie îl poate avea în construirea unui viitor energetic durabil.

Folosind un limbaj accesibil, cartea aduce în prim-plan perspective noi și cercetări în domeniul hidrogenului și viziuni asupra viitorului energiei. Cu o abordare echilibrată, lucrarea reușește să ofere atât specialiștilor cât și publicului larg o înțelegere clară și comprehensivă a acestui subiect.

Lansarea cărții a avut loc în cadrul evenimentului „Proiectul hidrogen” organizat de Energynomics miercuri, 10 aprilie 2024 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, o dezbatere interesantă care a adus împreuna toate perspectivele necesare pentru a înțelege care sunt oportunitățile momentului în domeniul hidrogenului.

”Discuții despre vectorul de energie-hidrogen” a fost publicată la Editura Didactică și Pedagogică, în colecția „Academica Energie”, cu sprijinul companiilor Linde Gaz și Delgaz Grid și poate fi achiziționată de pe site-ul editurii.


RELATED ARTICLES