spot_img
AcasăEconomiePoșta Română achiziționează 180 de mașini în valoare de 12,5 milioane de...


Poșta Română achiziționează 180 de mașini în valoare de 12,5 milioane de lei fără TVA

Poșta Română va achiziționa 180 de autoutilitare, în urma a două contracte pe care le-a semnat cu Renault Commercial Roumanie şi Ford România.

Contractele au fost atribuite în urma unei licitaţii, valoarea acestora fiind de aproximativ 12,5 milioane de lei fără TVA, contracte care vor include şi servicii de asigurare RCA pentru 12 luni şi CASCO pentru patru ani.

„Semnarea acestor contracte va avea un impact direct şi imediat în creşterea calităţii serviciilor oferite de Poşta Română şi, implicit, în creşterea veniturilor companiei. Vom eficientiza mult fluxul de trimiteri prin corelarea capacităţii autovehiculelor cu volumul lor, şi, nu în ultimul rând, vom reduce impactul pe mediu prin echiparea cu motoare mai puţin poluante”, a spus Andrei Stănescu, Directorul General al Poştei Române.

Astfel, în urma contractelor pe care le-a semnat cu Renault şi Ford, flota auto a companiei se va mări cu 100 de autoutilitare de capacitate mică şi 80 de autoutilitare de capacitate medie, toate echipate cu motoare diesel, norma de poluare EURO 6.
Acestea vor fi cumpărate în leasing financiar, care se va desfăşura pe o perioadă de 4 ani şi vor fi livrate, de cele două companii, în termen de 90 de zile de la data semnării contractelor.

„Investiţia în flota auto reprezintă una dintre preocupările managementului pentru derularea continuă a procesului de dezvoltare şi modernizare a companiei. În condiţiile în care piaţa va menţine trendul de creştere, este prevăzută, în bugetul pentru anul 2018, încă o achiziţie de 250 de autoutilitare de capacitate mică şi medie”, se arată în comunicatul companiei.
RELATED ARTICLES