spot_img
AcasăComunicatePwC și Coursera, parteneriat pentru accesul la cursuri despre analiza datelor


PwC și Coursera, parteneriat pentru accesul la cursuri despre analiza datelor

PwC anunță lansarea unei colaborări cu platforma online Coursera pentru a oferi acces la un curs de excepţie despre analiza datelor. 

Prin intermediul acestei colaborări, PwC poate oferi o serie de cursuri disponibile la scară largă pentru oricine care ar putea beneficia de aprofundarea cunoştinţelor de analiză de date. Începând cu 22 august, noul curs PwC “Data Analysis and Presentation Skills” poate fi urmat oricând, oriunde în lume, mulţumită platformei flexibile de învățare Coursera. Această colaborare va permite de asemenea echipelor PwC să-şi îmbunătățească procesul intern de învățare și dezvoltare.

„Colaborarea dintre noi şi Coursera presupune mai mult decât dezvoltarea unor cursuri; ne propunem să sprijinim utilizatorii ca, prin cunoştinţele acumulate, să-şi consolideze încrederea în ei înşişi, într-o lume în continuă schimbare”, a declarat Francesca Postolache, Partener, Servicii de Audit, PwC România şi liderul The Academy at PwC. „Sperăm că vom contribui la dezvoltarea unei generații de lideri încrezători, care pot, la rândul lor, să inspire încredere în alții și care sunt pregătiţi să rezolve problemele importante cu care se confruntă afacerile pe care le conduc.”

„Coursera este creată pentru a ajuta utilizatorii să avanseze în carieră, oferindu-le acces la cele mai bune instituții de învățământ și suntem încântați să extindem acest demers prin livrarea unor cursuri celor mai mari angajatori la nivel mondial, precum PwC”, a afirmat Rick Levin, fondatorul şi directorul executiv Coursera. „PwC are o înțelegere unică a ceea ce caută mai exact angajatorii în roluri care necesită abilități de bază de analiză a datelor împreună cu abilități de comunicare a datelor respective. Suntem încântaţi că PwC va avea de acum posibilitatea să contribuie la instruirea oamenilor cu potențial ridicat din întreaga lume în aceste competențe cheie prin intermediul platformei noastre.”


RELATED ARTICLES