spot_img
AcasăEuropaViktor Orban: UE și "rețeaua mafiei lui Soros" doresc „musulmanizarea Europei”


Viktor Orban: UE și „rețeaua mafiei lui Soros” doresc „musulmanizarea Europei”

Războiul declarațiilor dintre primul ministru al Ungariei, Viktor Orban, și miliardarul liberal, George Soros” a escaladat sâmbătă la un nou nivel, nemaiîntâlnit până acum, când a declarat la Universitatea de Vara „Tusvanyos” de la Baile Tusnad că liderii Uniunii Europene, împreună cu Soros, doresc „o nouă europă, mixtă, Europă, musulmană”.

Însă Orban a mai declarat că gardurile ridicate la graniță, inițiativă susținută și de către alte țări din Europa Centrală, vor bloca efortul UE-Soros de a spori migrația musulmanilor către Europa. El consideră că Bruxelles-ul se află într-o „alianță contra voinței populare” cu miliardarul american.

Sfidând Bruxelles-ul, Orban a spus că, în timp ce Ungaria se opune primirii de imigranți „care ar putea schimba identitatea culturală a țării”, țara sa rămâne un loc în care „creștinii din vestul Europei vor fi întotdeauna în siguranță”, informează AF.

Viktor Orban a declarat că „există un plan al lui Soros”, care deja a început să recruteze voluntari pentru a-l implementa, plan ce vizează aducerea în Europa a unui milion de emigranți din lumea musulmană și repartizarea acestora intre tarile membre ale Uniunii Europene.

În opinia sa, pentru ca acest plan să nu fie implementat e nevoie ca „Uniunea Europeană să-și recâștige suveranitatea” și toate instituțiile europene să-ți regăsească locul în conformitate cu tratatul de bază. Emigranții ilegali ar trebui repatriați pentru a pune capăt fenomenului de migrație în masă. „Poate ca suna foarte strict si sever, dar eu cred ca problema nu poate fi rezolvata altfel”, a afirmat premierul Ungariei.

Răspunzând celor care au reproșat Ungariei că nu este „solidară” cu celelalte țări ale Uniunii Europene, Orban a declarat: „Nu putem fi solidari cu oameni care au scopul de a schimba cultura europeană” și „atentează la identitatea noastră”.

Referitor la politica internă, Orban a menționat că partidul de guvernământ din Ungaria a promovat „cu tenacitate” politica național-patriotică, iar 2010 a fost un an decisiv pentru recăpătarea „stimei de sine și a viitorului” acestei țări.

Orban a mentionat ca partidul de guvernamant din Ungaria a promovat „cu tenacitate” politica national-patriotica, iar 2010 a fost un an decisiv in ce priveste recapatarea „stimei de sine si a viitorului” acestei tari. Printre măsurile luate în acest scop s-au numărat renuntarea la imprumuturile de la Fondul Monetar International si de la Banca Mondiala si sprijinirea investitorilor si companiilor autohtone.

Referindu-se la problema autonomiei maghiarilor din Transilvania, Orban a spus ca pozitia sa e cunoscuta si ca „sprijina autonomia in loc de ceva mai bun”.

Premierul Ungariei a participat sambata la conferinta „Europa Centrala, un punct sigur!?”, care a incheiat cea de-a 28-a editie a Universitatii de Vara „Tusvanyos” de la Baile Tusnad, organizata de Consiliul Tineretului Maghiar (MIT) si Fundatia Pro Minoritate si care s-a desfasurat anul acesta in perioada 18-22 iulie.


RELATED ARTICLES