spot_img
AcasăȘtiriBucurești și Iași, gazdele celei de-a 13-a ediții a evenimentului Stagii pe...


București și Iași, gazdele celei de-a 13-a ediții a evenimentului Stagii pe Bune

Stagii pe Bune organizează și în acest an pentru studenți un târg de oferte de stagii de practică și internship-uri. În cadrul evenimentului și-au anunțat participarea 40 de companii importante care sunt și principalii parteneri ai programului.

Printre expozanții de la evenimentul de prezentare se află nume sonore precum BitDefender, Amazon, AMIQ, Unicredit Business Integrated Solutions, Ubisoft, VMWare și Thales, aceștia fiind și principalii parteneri ai programului.

Evenimentul va avea loc în două centre universitare, București și Iași. În Capitală, prezentarea se va ține în holul Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București, iar la Iași, studenții interesați sunt așteptați în Aula Magna a Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

Cele 40 de companii sunt pregătite să explice studenților, prin intermediul reprezentanților, proiectele pe care aceștia le vor putea dezvolta în perioada stagiului de practică. Astfel, studenții vor putea lua o decizie informată cu privire la internship-ul pe care doresc să-l urmeze.

Cea de-a 13-a ediție a programului Stagii pe Bune demarează sâmbătă, 18 martie, de la ora 10, printr-un eveniment de prezentare a ofertelor de stagii pregătite pentru studenții dornici de intership-uri. Stagiile se vor derula în intervalul iunie-septembrie.

Companiile care vor să propună oferte de stagii și internship-uri pot aplica până pe data de 10 aprilie 2017 pe pagina online stagiipebune.ro, iar studenții se pot înscrie până pe data de 30 aprilie inclusiv. Selecția acestora va avea loc în luna mai.

Site-ul stagiipebune.ro s-a bucurat până în prezent de peste 100.000 de vizitatori anual, oferta fiind de peste 1.000 de stagii de practică.

Stagii pe Bune este un proiect implementat de Asociația Studenți și Profesioniști IT&C cu sprijinul Junio, platformă de joburi part-time, stagii și voluntariat pentru studenți. Programul a avut succes atât în rândul studenților, cât și în rândul companiilor. În puțin timp de la lansare, la Stagii pe Bune aplicau studenți de la toate facultățile de IT din București și Iași, având ocazional poziții de stagiu și în Cluj, Timișoara, Constanța, Sibiu. Alături de partenerul principal Bitdefender, precum și de multe alte companii, programul a oferit în cei 12 ani de existență peste 8.000 de poziții de stagiu, la care au aplicat peste 16.000 de studenți.
RELATED ARTICLES